„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на кв. „Бенковски“ на 20 май

  • 17 май 2019 17:54

  • 247
  • 0
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на кв. „Бенковски“ на 20 май
© pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на кв. „Бенковски“ на 20 май. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Завой“ в кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Завой“ от бул. „Лазар Михайлов“ до ул. „Оралица“; ул. „Календерска“ от ул. „Оралица“ до ул. „Руски войн“ Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оралица“ ъгъла с ул. „Календерска“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
247 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини