Временно променят движението в София

  • 17 май 2019 08:00

  • 576
  • 0
Временно променят движението в София
© Булфото (архив)

Въвежда се временна организация на движението в София. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Забранява се влизането на пътни превозни средства, престоят и паркирането, като се осигури преминаването на живущите в района и автомобилите със специален режим на движение – пожарни и линейки, както следва:

- Днес по ул. „Чаталджа“ между ул. „Бяло море“ и ул. „Малкара“;
- от 18 май 2019 г. до 19 май 2019 г. /включително/ по ул. „Чаталджа“ между ул. „Малкара“ и ул. „Злетово“.

Въвежда се временна организация на движението и за провеждане на инициативата „Най-добър млад шофьор“ на 18 май.

От 12.00 часа днес до 16.00 часа на 18 май се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва:
- на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”;- на моста пред Национален стадион „Васил Левски“.

От 19.00 до 24.00 часа на 17 май се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, с изключение на колите на масов градски транспорт.От 00.00 до 16.00 часа на 18 май се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”.

От 04.30 до 16.00 часа на 18 май частично се променят маршрутите на масовия градски транспорт, както следва:
- Автобусна линия № 9 /в посока пл. „Орлов мост”/: от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” по бул. „Цар Освободител”, бул. „Васил Левски”, ул. „Шипка” и по маршрута си. Автобусите ще спират на временна спирка на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” на 50.00 метра преди бул. „Цар Освободител”.
- Автобусни линии № 84 и 184: от бул. „Цариградско шосе” наляво по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, обратен завой при национален стадион „Васил Левски”, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и по бул. „Цариградско шосе” по маршрутите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
576 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини