Порои се изсипаха във Варна и Сливен

Само 10 минути дъжд бяха достатъчни, за да наводнят обновения булевард „Васил Левски” във Варна, станал известен със своето кръгово.

А недоволството на варненци от ситуацията преля в социалните мрежи. Хората споделяха снимки на участъците, където се появиха кални локви. Макар водата да се отече относително бързо, недоволството остана. Булевардът беше обновен и доизграден за повече от 110 милиона лева, като ремонтните дейностите по него все още не са завършени. Оше няма Акт 16, а движението по него беше пуснато при временна организация преди Великден.

Това не първият случай на недоволство, който предизвиква ремонтът. Вълна от негативни коментари имаше и срещу изпълнението на новото кръгово кръстовище по бул. „Васил Левски”. Кметът на града Иван Портних обаче сподели, че му харесва и определи проектът като революционен за Варна. Това е най-мащабният за града през последните 30 години.

Порой и градушка удариха и Сливен. В следобедните часове някои улици в града бяха непроходими. За броени минути силният дъжд се изля над града и създаде проблеми на шофьорите, съобщи БТВ. Шофьорите са отбивали заради наводнените пътища, а се е наложила и намесата на „Пътна помощ”, за да бъдат издърпани някои от закъсалите автомобили. Трафикът в южния град вече е възстановен.

Коментари

 1. 2019.05.11 | 03:27

  БОЙКО КУРВОООО ЕЛА ДА СИ ВИДИШ ПОТНИКА КМЕТА НА ВАРНА ИВАН ПОРТНИХ-ПО ПРЯКОК ПОТНИКА!!!!!!!! ЕЛА ДА ВИДИШ ЩО ЗА ЕВРО МИЛИАРДИ ЩО ЗА ЧУДО УСВОИХТЕ ЗА НОВИТЕ БУЛЕВАРДИ И НОВА КАНАЛИЗАЦИЯ, ЕЛА ДА ВИДИШ ККА СЛЕД 5 МИНУТИ ДЪЖД ЦЕЛИЯТ ГРАД Е НАВОДНЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КУРВОООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. 2019.05.11 | 07:00

   Защо виеш бе , курвенски сине ? Като не ти харесва, марш обратно в тъпото си село , откъдето си изпълзял и домъкнал в града , лумпен !

 2. 2019.05.10 | 20:51

  Във Сливен порой не е имало - лъжете!!!!!!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет