Премиерът Бойко Борисов изпрати папа Франциск

  • 07 май 2019 08:20

  • 1858
  • 5
© Булфото

Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март бе изпратен тържествено на правителствения терминал от министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Част от церемонията по изпращането бяха и представители на Националната гвардейска част. Главата на Римокатолическата църква се качи в самолета на фирмата "Ал Италия" на летище "София". Заедно с него е и делегация от Ватикана. От България папата ще се отправи към Република Северна Македония.

Апостолическото посещение на Светия отец у нас започна на 5-и май. За времето, което той бе в България, той посети София и Раковски.

,.Останах много доволен, защото сте един здрав народ. Благодаря ви, че се стремите да поддържате добри отношения със съседните страни, да изграждате мир, мостове'', заяви Негово Светейшество на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г преди заминаването си.

От своя страна премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г благодари на Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март за това че посети страната ни и подчерта, че България ще продължава да работи за мир в региона.

,,Правя го по убеждение. "Добрият съсед е повече от роднина", казваме в България. Народът се радваше, видях го'', посочи министър-председателят.

,,Продължавайте да изграждате мир, сейте добро''. С тези думи завърши срещата между Негово Светейшество Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март и министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, съобщиха от правителствената пресслужба.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1858 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
пешко

2019.05.07 | 15:56

5

Поздравявам римския император (папа) за посещението му в източните провинции. А на минерална баня беше ли?

В е л и к и я

2019.05.07 | 12:53

4

Я забележете папата с какъв автомобил и за колко пари го возят , а после погледнете наште архиепископи ..! Папата го возят с КИА СОУЛ , това е тинейджърски малък SUV..!

Очакваме......

2019.05.07 | 09:05

3

Всяка стъпка на Б.Б. отразявате ппдробно...няма лошо-трябва да сме информирани !
Очакваме със затаен дъх сърцераздирателното заглавие-
,,Б.Б. пръдна от мъка на летището,на раздяла с папата..."

Дарина Сарельская

2019.05.07 | 08:29

1

Какво ще дават колегите от НОВА по цял ден не знам. просто не знам. Чудим се с Ана Цолова и се маем. Нова ТВ няма да има какво да предава и да запълва програмта си

отново ще има

2019.05.07 | 08:56

2

само ТУРСКИ СЕРИАЛИ и ГЕРБЕРАСТКА ПРОПАГАНДА.

Добави коментар

Водещи новини