Искам да ***** жена ти! Как да подходя?

  • 30 април 2019 16:41

  • 38004
  • 0
Искам да ***** жена ти! Как да подходя?
© Pixabay

Ако искам да ***** жена ти, как ще постъпя и как ще подходя към тая задача, според теб?

Правим условието на задачата по-сложно: аз съм грозен, нисък, плешив и мириша неприятно, а тя е красива и те обича. Освен това ти се къпеш всеки ден, за разлика от мен. 

Ето какво ще направя: ще започна от далеч – ще се преструвам на приятел, ще я убеждавам, че съм безобиден, ще изслушвам проблемите ѝ, но… все ще я подтиквам да говори за взаимоотношенията ви и ще я питам дали всичко е наред, карайки я да дълбае в онова, което НЕ Е наред. Така ще започна да посявам и отглеждам покълналото ѝ недоволство към/от теб. 

Когато тя най-после сподели някакъв проблем, който имате, пред мен, аз ще захапя като акула и все към това ще я връщам. Но това е само стъпка 1. И тя не е достатъчна. 

Стъпка 2. ще е да измислям НОВИ проблеми, които вие уж имате или ми се „струва“, че скоро ще имате. И тук, за фантазията ми… няма ограничения! Просто няма. 

*

Хората все по-често си задават въпроса защо документи като Националната стратегия за детето са така вражески посрещнати, при положение, че са полезни и НЕ носят онези опасности, за които масово се говори. Кому е нужно това? 

Ще се обърна отново към задачата, с която започнах, и ще надстроя условието в моя полза – ще добавя, че жена ти е умопомрачително тъпа. Затова мога да ѝ разказвам каквото си поискам и тя ще вярва, без да се сети дори да провери глупостите, които плямпам, верни ли са или не. 

Да продължим: хората, които така скочиха срещу стратегията, не са я чели. Имам предвид масата, не „сценаристите“. Те видяха само това, което им казаха да видят – „ще ви вземат децата и ще ги изнесат зад граница“. Осъзнавате ли колко дебилно звучи това? Повярваха, че повишат ли тон на детето, то ще се оплаче и ще дойдат страшните чиновници и ще им изнесат детето в Норвегия.

Започнаха да се питат: „добре де, кое семейство е перфектно? Никое! Ами аз сега, ако взема да го шляпна детето или му се скарам… ще ми го вземат!“

Същата истерия се завъртя около инкриминирането на насилието над животни – Ганьо сериозно се притесни тогава, скачайки срещу Европата: „Ми сà кво! – ще ми забранят да си коля прасето тия евроГейски толерасти!“ И се започна пак същото крещене по несъществуващ проблем, създаден от неграмотни тъпанари, които не искат да си направят труда да прочетат какво пише в дадения документ, а чакат някой да им каже какво да мислят – по-лесно е така!

Е, на някой забраниха ли му да си коли прасето? Вървят ли европейските чиновници из селата да ви дебнат? Не. Оказа се, че законът се отнасял за друго – за други животни, за други обстоятелства и т.н., и т.н. 

А сега да видим кой има изгода от това.

Приемете, че колкото и да не ви се вярва и колкото и да се присмивате (защо го правите – само вие си знаете) на Европейския съюз, той е световна сила и най-силните и големи икономики не само се съобразяват с него, но и се страхуват от него. И биха искали да го видят сринат или поне – отслабен колкото се може повече. Набийте си го това в главите най-после. 

Погледни отново примера, с който започнах, и си представи сега, че ти си ЕС, жена ти – България, а аз – една страна великая. 

Сега нещата започват да придобиват малко повече смисъл, нали? В България действат хиляди руски тролове, чиято единствена задача и работа (за която им се плаща) е да създават фалшиви новини и масови истерии по КОНКРЕТНИ казуси. Част от задачите им е да правят от мухата слон и да провокират проблеми там, където не съществуват. 

Стратегията реално е безобидна за вас, но може да помогне на хиляди деца. Господарите от Кремъл това не ги интересува! Тях ги интересува да създадат усещането, че ВСИЧКО, което идва от ЕС, е лошо, страшно, нелогично и вредно. 

Те те убеждават, че: 

абе, правят тука една стратегия и тя една такава тиха, невинна, пà, видиш ли – каква злокобна, страшна и подмолна. 

Същата истерия беше и с Истанбулската конвенция. По никакъв начин не те засяга, ако си нормално човешко същество, но те я сатанизираха. 

Идеята е да ти създават страхове и да ти насаждат в главата: виж какъв е страшен тоя Брюксел; на всичко ти посегнаха – на мъжкото достойнство, на семейството, сега и на децата. 

Така се създава усещането, че всичко, ама ВСИЧКО, което идва от тоя ми ти Европейски съюз, е не само лошо, но и страшно. Настройват хората срещу него и започват да ги подтикват към евроскептицизъм, който, рано или късно, прераства в нежелание да се продължи членството в ЕС, което в даден момент ще го разбие отвътре (защото отвън… ще имат да вземат!, но никой отвън не разполага със силите и средствата да го разбие!)

Така се работи във всяка една държава, не само в България. Просто в България публиката е по-елементарна и се лови на детски фокуси и криви огледала (както казах – жена ти е тъпа). 

Странно ли ви е, чудите ли се защо всички „теоретици на конспирацията“ въртят, сучат – все към Русия теглят? И още нещо: не ви ли е малко обидно, че ви „минават“ с такива елементарни фантасмагории и приказки за баби яги, норвежки Торбалан и подобни тъпотии? 

Има една мислена линия, която прокарвам по източната граница на Хърватия. Колкото пò на изток от нея се движите, толкова по-ленива, апатична и „лесна“ става публиката. 

*

Кой ви плаши най-много с „джендъри“, норвежци, стратегии и конвенции? Прави ли ви впечатление, че това са хора и политически сили, които се опитват да минат за „патриотични“, в същото време все „теглят“ към Русия, наричат „безродник“ всеки, който говори срещу Русия (аз може да съм от руски произход, но не съм руснак, другари! Моята родина не е Русия! Така че думичката ви не значи нищо, ама НИЩО), и най-смешното – използват фрази като: пазим България или браним България. От кого, от какво? Щото ми се струва, че от враговете ѝ – мафия, лобита, тарикати с плакати, чужди посланици с претенции, политици с болни амбиции, умишлена неграмотност, източване на фондове – не само не я пазите, но и съучаствате на тези врагове. А колкото до плакатните ви лозунги, че я пазите… разбирам ви – първо трябва да измислите „враг“, после да се преструвате, че се борите с него и, според изхода – ще кажете или „поне се опитахме“, или „еееее, У-СПЯ-ХМЕ! Браво на нас!“

*

А сега към „публиката“:

От цялото море от информация, което е пред тебе – имаш интернет и целият свят ти е в ръцете – от цялото море от информация, ти избираш да вярваш на фалшивите новини! При това на ЗЛЕ СКАЛЪПЕНИТЕ фалшиви новини. И ще ми кажеш, че не можеш да направиш разликата? Наистина? Когато ти кажат, че норвежците ще крадат деца, щото там цялата им държава е от извратеняци (които са с най-високия жизнен стандарт и са на челно място по почти всички показатели – но ти това не го знаеш, щото в твоите „сайтове“ не го пише, нали!), ти се връзваш на ТОВА. И ти се струва достатъчно достоверно? 

Когато ти казват, че рак се лекува с разтвор от лимонов сок и сода, не си ли казваш: абе, аз нормален ли съм – да чета тия новини? 

Не? Вярваш?

Съжалявам, но ТИ си причината България да е на това дередже и нямаш никакво оправдание. Ходил си на училище, вероятно и в университет, но не можеш да пишеш, мързи те да четеш и за капак твърдиш, че норвежците са се наредили да чакат на опашка за български деца, които с тарикатлък ще изнасят от България. Емигрирай, моля те! И задължително, задължително не се размножавай!

Ако вече си го направил… чакай да ти подхвърля една идея… ваксините са нещо лошо


Последвайте канала на

Александър Томов
38004 0

Свързани новини

Водещи новини