Ученици от Велико Търново помогнаха на деца в Дебелец

  • 26 април 2019 16:49

  • 455
  • 2
Ученици от Велико Търново помогнаха на деца в Дебелец
© Булфото (архив)

Градският ученически парламент във Велико Търново е връчил дарение на Дома за медико-социални грижи за деца в Дебелец в навечерието на Великден, съобщиха от общината.

Средствата - над 3500 лева са събрани на благотворителен бал, организиран от членовете на Градския ученически парламент. Оборудването, закупено с тях, е било предоставено от председателят на младежката организация Савина Иванова на директора на институцията д-р Анелия Георгиева, която е благодарила на младите хора.

Гости на тържеството са били зам.-кметът на община Велико Търново Снежана Данева - Иванова и общинският съветник Георги Недев. Дарението в навечерието на Великден е по повод 65-годишнината от разкриването на на дома и 20 години от създаването на Дневния център към институцията.

Последвайте канала на

БТА
455 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Lissa

2019.04.26 | 21:06

2

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

Факю

2019.04.26 | 18:06

1

Третата отзад е секси искам да я чукам.

Добави коментар

Водещи новини