Тълпи от туристи край Шабла, отишли да “спортуват” на плажа

Десетки пришълци са се настанили през последната седмица в малкия крайморски град, пише “Нова Варна”. При проверките на Гранична полиция се оказва че повечето са от Силистра и дошли да “спортуват” край морето.

Шабла стана магнит за туристи през последните дни. Хотелите и къщите за гости през последната седмица в малката морска община и съседните Крапец и Дуранкулак са пълни до дупка. Според местни жители на Шабла десетки автомобили с непознати се разхождали през последните дни из градчето. При проверки на Гранична полиция се установило, че повечето от пришълците са от Силистра и околните общини и идвали с цел “спорт”. При по-сериозна проверка на някои от “туристите” обаче се оказало, че повечето от тях имат криминални регистрации. Друг любопитен факт е , че част от от новодошлите наемали рибарски лодки и влизали в морето на обиколки из залива.

Припомняме ви, че Шабла влезе в центъра на обществения интерес покрай изплувалите на брега там 170 кг кокаин.

Коментари

 1. 2019.04.15 | 21:01

  Разбира се че трябва да има чадър от тайните служби и правителството за да работиш с такова количество. Международна престъпност добре организирана. За никиго не е тайна че цру, кгб.,мосад и т. н начело с Ватикана движат наркотрафика и всичко от незаконно от, което се изкарват много пари.


 2. 2019.04.15 | 18:03

  Продавам прясна цаца 120лв бройката

 3. 2019.04.15 | 13:25

  Цв.Цв и компания пуснаха малко кока из морето да има с кво да се занимават медиите, а не с имотите им.

 4. 2019.04.15 | 12:43

  Естествено. И това не е измислено и организирано от България, а от един...по-голям брат. Както е в целият свят.

 5. 2019.04.15 | 11:25

  Годишно през България (и през съседните държави) минават тонове кокаин и хероин. Ясно е, че това не би било възможно без чадър от тайните служби. В тази посока трябва да се насочат всички въпроси и разследвания.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет