Спират временно водата в части от София утре

  • 15 април 2019 09:53

  • 626
  • 0
Спират временно водата в части от София утре
© Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 16 април. Това съобщиха от пресцентъра на „Софийска вода“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Цар Симеон“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Цар Симеон“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Сердика“;
- ул. „Сердика“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Искър“;
- ул. „Екзарх Йосиф“ от ул. „Сердика“ до ул. „Искър“;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лепенец“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Лепенец“ от ул. „Витиня“ до ул. „Бесарабия“;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лепенец“ №9. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“ местност „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- бул. „Св. Климент Охридски“ от №100 до ул. „Георги Кьосеиванов“;
- бул. „Св. Климент Охридски“ от №67 до №105;
- ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Евгений Силянов“, ул. 5;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“ ъгъла с ул. 5.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
626 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини