Кметът на "Слатина" с подробности за проверката на терасата на шефа на КПКОНПИ

  • 10 април 2019 08:23

  • 2168
  • 2
Кметът на "Слатина" с подробности за проверката на терасата на шефа на КПКОНПИ
© Нова телевизия

Столичната община започна проверка на терасата на шефа на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев. Във вторник кметът на район "Слатина" Наталия Стоянова потвърди, че Георгиев е осигурил достъп и е съдействал на инспекторите.

Проверява се на място това, което е изградено върху покрива, взимат се размери. Опитваме се да установим датата на строеж. След това се гледат документите, които са при нас и тези, които са предоставени от собственика на имота. На терасата се излиза през жилището на г-н Георгиев. Към момента не сме изследвали дали има достъп от друго място. Това не е обект на проверката. Нашата работа е да установим дали има незаконна постройка, или не, каза в сутрешния блок на Нова телевизия Наталия Стоянова. Тя допълни, че г-н Георгиев е закупил жилището в този вид и не е променял нищо по имота.

Ако се докаже, че съоръженията се незаконни, те се премахват за сметка на собственика. Може да потърси и вариант за узаконяване, каза още Стоянова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2168 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Stamat

2019.04.10 | 09:26

2

Около тази Наталия Стоянова също имаше скандал преди години. Някаква фалшива диплома от измислен украински университет. Да не говорим за състоянието на община Слатина. Дупки, без тротоари, мръсотия, без осветление по улиците, занемарени и липсващи детски площадки и т.н.

2019.04.10 | 08:34

1

Сега се сетихте да проверявате този имот? А когато го строеше предишния собственик къде гледахте?

Добави коментар

Водещи новини