Мира Баджева се сбогува със зрителите си: За мен днес е ден на освобождаване

"За мен днес е по-особен ден  – ден на освобождаване", каза в последното издание на предаването  „Отпечатъци” по бТВ водещата Мира Баджева и обяви спирането му.


"Решението ми да спра предаването е основано на лични мотиви. Да се откажеш навреме, да знаеш кога и на какво как да сложиш край, не е лесно. Това е единственият начин човек да запази духовната си инициатива за по-добри дни”, обяви Баджева.

„Няма по-голяма сила от свободата да си тръгнеш”, заяви още водещата и покани в студиото тримата си последни гости – "най-проницателните умове на нацията" - д-р Николай Михайлов, антропологът Харалан Александров и социологът Андрей Райчев.

След разговора Мира Баджева благодари на Люба Ризова, която точно преди 4 години я поканила като продуцент, автор и водещ да правя дискусионно предаване по бТВ.

Водещата изказа благодарност още на колегите си, на всички гости, оставили "отпечатъците" си в него и благодари на зрителите, защото останали с нея и след смяната на часа на предаването.

Коментари

 1. 2012.03.30 | 11:01
  като нямате какво да кажете защо не продължавате да си чешете ташаците,ами се правите на умни. ясно е,че сте прости ама защо не си траете,да не се разбира
 2. 2012.03.30 | 10:56
  тази патка барабар с тримата кретени когато и да си тръгне все ще е късно ДА ИМ СЕ ПРАЗНЯ В УСТИТЕ
 3. 2012.03.30 | 10:56
  Честно казано Мира Баджева беше едно подставено лице, което канеше само комуноиди, неуспешни политици и боклуци. Радвам се че се маха.
 4. 2012.03.30 | 10:56
  Хм, не знаех , че е имало такова предаване...4 години...
 5. 2012.03.30 | 10:55
  Живеем в абсурдната държава на Златките и Азис! От екрана ни заливат субкултурата на Слави и предаванията на Иван и Андрей! Какво и остава на Мира, на която изместиха предаването от 8 часа,естествено е да си отиде! Вече няма КУЛТУРА, а ХАЛТУРА, за жалост!!!
 6. 2012.03.30 | 10:55
  Мирчито Баджева си беше не само подсредствено лице, тя си беше подставено лице. Какво е направила, с какво е известна, че да бъде "поканена". Тая сливка работеше благодарение на любовните си взаимоотношения с Кънч0 Стойчев и Андрей Райчев, а те пък ползват БТВ по усмотрение благодарение на връзките си с нейния реален собственик Красимир Гергов с когото заедно строят голф игрището Блексирама. Какъв проницателен ум е Райчев ма пу.тко заспала, може би защото ти търпеше заедно с Мила Николова мързеливите Ви и некадърни гъ.зове в офисите си на бул. Джеймс Баучер.
 7. 2012.03.30 | 10:55
  и аз се освободих!
 8. 2012.03.08 | 21:28
  Кога ще се освободим от задръстени предавания, от Иван и Андрей , от турските новини, от турските сериали - изобщо от bTV (Босфор TV) , че и от НОВА ! Иначе нека си празнуваме 3-ти март ... както е тръгнало и Байряма ще празнуваме след няколко години вместо Коледа ! И тая какво се прави на девствена К..ва - всички знаем, че я махат, ама не - тя се махала !!!
  1. 2012.03.30 | 10:55
   По всичко личи,че никога.Във всички предавания само едни и същи измекяри дават акъл на хората а самите те не стават за нищо,но Българите упорито им вярват и им се радват.
 9. 2012.03.30 | 10:54
  Ооох,отдъхнах си!Най-накрая да я махнат, барабар с предаването, тая Мира Баджева.И фамилията и приляга - направила е баджанаци много хора,начело с псевдо-социолога Андрей Райчев(как не го е срам, има три деца големи).По меланхолична и дразнещо-мудна личост от Мира не бях виждала и чувала през живота си досега! Чувствам се освободена и облекчена,дори щастлива, от това, че я махат!
  1. 2012.03.30 | 10:54
   наистина и ние си отдъхнахме от това предаване мега тъпо кой нормален човек ще гледа рано сутрин в НЕДЕЛЯ политическо предаване вече се уляха където и да цекнеш само разбирачи политиканти и говорилни нищо интересно и за капак някой и друг турски сериал
 10. 2012.03.30 | 10:54
  Коя пък е тази ???Кое е това предаване???И кога са го давали???Съвсем сериозен съм.....!
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет