Братът близнак на Марио дни наред не обелвал нито дума

  • 04 март 2012 06:45

  • 6476
  • 13
Братът близнак на Марио дни наред не обелвал нито дума
©

Близките на убития в "Студентски град" Марио се сбогуваха вчера с него на метър от гроба на другото убито момиче от Перник – Мирослава.

Отвореният ковчег на студента беше положен на централните гробища в миньорския град, където се стекоха близо 250 души, дошли да отдадат последна почит на момчето. Сред тях бяха колегите му от УНСС, приятели и роднини. Някои от тях запалиха свещ и за зверски убитата през ноември м.г. Мирослава.

„Ето, Марио, сега ще си имаш компания. И Мира е там”, нареждаше вчера възрастна жена, която ридаеше до отворения ковчег на момчето.

Всички съученици, колеги и приятели на Марио изказаха един по един съболезнованията си на майка му Росица. Жената обаче не издържа и на няколко пъти припадна. Бащата на момчето – Борислав, не спираше да плаче, докато двама мъже го придържаха, за да не падне.

Близки на семейството разказаха, че най-тежко загубата била преживявана от брата близнак на Марио – Мартин, пише "Монитор". До петък вечерта той не обелвал нито дума. Гледал в една точка и не реагирал на абсолютно нищо. Наложило се при него да отиде психоложка, която да му помогне, но и професионалистката ударила на камък. Единствен учителят му по народни танци успял да го накара да покаже някаква емоция. След кратък разговор с него Мартин проплакал за първи път след трагичната нощ от миналия уикенд.

„От мъка родителите му бяха обезумели. Борислав и Росица бяха хванали ръцете на мъртвия си син, като обясняваха, че ще го стоплят и той ще си отвори очите. Двамата седяха до него така с часове, като с надежда се взираха в лицето му”, разказа близък на семейството.

„Никога няма да успеем да преживеем загубата. Марио завинаги ще остане в сърцата ни. Дано след този случай нашите връстници да си вземат поука”, проплака една от най-близките приятелки на двамата близнаци.

Сбогуването със студента продължи повече от два часа, докато всички присъстващи отрупваха ковчега му с цветя и венци.

Междувременно младежи от Перник и Добрич, откъдето е обвиненият за смъртта на Марио студент, започнаха да се заплашват със смърт и саморазправа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6476 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2012.03.28 | 14:16

13
Затовъ пък уродът Илко беше доста нагъл по телевизията. Както се и очаква от убиец.

2012.03.28 | 14:16

12
Пожелавам на ножарчето следващият път да се "защитава" от истински лумпени-алокохолици за да го надупчат при "самозащита".
Philippa

2012.03.28 | 14:16

11
И двете страни са виновни,не заемам ничия страна,но нямаше да се случи това,ако близнаците и приятелят им не са започнали саморазправата ,докато момчето е спало.Неизбежна самозащита,помислете малко,всеки би реагирал като Илко,ако им се случи това..

2012.03.28 | 14:16

10
Нямаше да се почне разправията, ако този убиец не беше оставил близнака да си легне като се прибере, вместо да го обижда, заплашва и да го напада.
qwerty

2012.03.28 | 14:15

9
Александър Иванов - За всички идиоти, които не знаят какво е станало, а коментират глупостите на репортерите. Господи, дари невежите българи с мозък! Помислете малко - "самозащита" Как при самозащита ще наръгаш някой в гърба? Това самозащита ли е, прост народе? Брата на покойния Марио също има рана в гърба си от убиеца Илко. Влади, който е бил там има тежки синини по лицето си, а Илко? Забравяте и факта, че той лъже, за да се измъкне и защото така му е казано от адвокатите! И да, точно защото е бил единствения трезво мислещ човек е можел да го избегне! Глупави сте и глупави ще си останете, драги читатели. "О, неразумни юроде, защо ли се срамя да се нарека българин?"

2012.03.28 | 09:25

7
Не съм съгласен, че забравят. Напротив кампанията по оневиняване на Илко и очерняне на близнаците е целенасочена, според мен. Затова се и крие какво точно е станало и се пуска в медиите само версията на Илко.

2012.03.28 | 14:15

8
Нямаше да се стигне до никаква разправия и убийства, ако въпросният Илко беше остави съквартиранта му да си легне да се наспи, а на другия ден да говорят. Това е ИСТИНАТА. Но той не е постъпил така, той се е ядосал и го е изхвърлил насила, а това си е НАПАДЕНИЕ. Обидил го е. Марио е викнал брат си, защото се е чувствал заплашен. И резултата от случая показва, че това не е било голословна заплаха.

2012.03.28 | 09:25

6
ЗАЩО НЕ СЕ ВЗЕМА В ПРЕДВИД, ЧЕ ИЛКО Е ТОРМОЗИЛ БЛИЗНАЦИТЕ ДОСТА ВРЕМЕ ПРЕДИ СЛУЧАЯ?
Току-виж не е лъжа?

2012.03.28 | 09:07

5
Нов интернет портал - търсачка подобна на Google ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=43b87510

2012.03.05 | 01:09

3
имайте елементарно уважение,бе кретени! Поне под статий от такъв характер не серете! Съмнявам се,че некой дори ви чете..
луд

2012.03.05 | 01:10

4
и сега какво -идват някакви пияни пернишки комплексари да те притесняват и ти трябва да им пееш песни докато те бият ако оживееш а ми ако не оживеш какво би направил ти приятелю?
Машка

2012.03.04 | 21:27

2
Да отиде да се напие отново и да пробва да се сбие с някой друг, идиоти
чичо станчо

2012.03.04 | 17:27

1
„Никога няма да успеем да преживеем загубата. Марио завинаги ще остане в сърцата ни. Дано след този случай нашите връстници да си вземат поука”, проплака една от най-близките приятелки на двамата близнаци. КАКВО ПО - ВЕЧЕ ДА КАЖА? ДАНО СЛЕД ТОЗИ СЛУЧАЙ МЛАДИТЕ ХОРА ДА СИ ВЗЕМАТ ПОУКА! ЛОШОТО ИДВА БЪРЗО И НЕОЧАКВАНО- ПОСЛЕ КАКВИТО И КОМЕНТАРИ ДА ПИШЕМ НЯМА ДА ВЪРНЕМ УМРЕЛИЯ И НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ИЗТРИЕМ ОТ СЪЗНАНИЕТО НА ИЛКО МИСЪЛТА, ЧЕ МАКАР И БЕЗ ДА ИСКА Е ИЗВЪРШИЛ УБИЙСТВО. ЗАЩО МЛАДЕЖИТЕ ОТ ПЕРНИК И ОТ ДОБРИЧ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ, ЧЕ ТОЙ ВСЯКА ВЕЧЕР ЩЕ ЗАСПИВА С ТАЗИ МИСЪЛ И С ВЪПРОСА: ЗАЩО СЕ СЛУЧИ ТОВА? ЗАТОВА ВМЕСТО ДА МИСЛИТЕ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА: ЗАЩО СЕ СЛУЧИ ТОВА? И НЕКА НИКОГА ПО - ВЕЧЕ НЕ НИ СЕ НАЛАГА ДА КОМЕНТИРАМЕ ПОДОБНИ СЛУЧАИ.

Добави коментар

Водещи новини