Министър Димов ще направи проверка на Шабленското езеро

  • 20 март 2019 12:59

  • 174
  • 1
Министър Димов ще направи проверка на Шабленското езеро
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разпореди на министъра на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе още днес да замине за Шабла и лично да провери ситуацията с Шабленското езеро.

Това съобщиха от правителствената пресслужба. Премиерът Борисов поиска министър Димов да докладва по темата на днешното правителствено заседание. Според министър-председателя е необходимо да се извърши проверка на място заедно с областния управител на Добрич и да се реагира веднага, ако се установят нарушения. Ние, които сме направили толкова много за опазване на околната среда, не искам да ни вкарват в тази тема, ако няма реална причина, категоричен беше министър-председателят.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
174 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Докато младите са из Европа

2019.03.20 | 13:08

1

Тази седмица Стотици полицаи бият до смърт застаряващи протестиращи в Румъния защитавайки интересите на Шеврон една американска компания, която е полу4ила разрешение за добив на ШИСТОВ ГАЗ.

Добави коментар

Водещи новини