350 души за работа търси музеят във Видин за летния сезон

  • 20 март 2019 12:41

  • 2394
  • 0
350 души за работа търси музеят във Видин за летния сезон
© museology.bg

Регионалният исторически музей във Видин обяви 350 свободни места за работа през летния сезон на организираната днес трудова борса.

Желаещите да се включат в разкопки по трасе в област Видин ще бъдат наети на граждански договори за срок от два месеца. Разкопките ще са в района на Кула и Грамада, и започват от април, а за наетите ще бъде осигурен транспорт, каза Ваня Ставрева, археолог в музея.

Общо 97 души се включиха днес в трудовата борса, организирана от МТСП, Агенцията по заетостта и дирекцията "Бюро по труда"-Видин, която е част от дейностите по проекта "Национална EUERS мрежа". Тридесет работодатели от област Видин обявиха наличните си свободни работни места, които са за продавач-консултанти, инженери, елтехници, строителни работници, машинисти и др. Военното окръжие- Видин обяви 280 свободни места за прием на военна служба на завършили граждански средни или висши училища и вакантни длъжности в Националната гвардейска част.

Два трудови договора са сключени още при провеждането на трудовата борса, предстои подписването на още няколко, съобщи Красимир Иванов, началник отдел в "Бюро по труда"- Видин.

Последвайте канала на

Novini.bg
2394 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини