Сдружение зове за бойкот на холандските стоки заради Шенген

  • 02 март 2012 17:25

  • 1114
  • 4
Сдружение зове за бойкот на холандските стоки заради Шенген
©

Национално гражданско сдружение "Природата за хората" апелира българи и румънци да бойкотират холандските стоки по пазарите им, докато двете източноевропейски държави не бъдат приети в Шенген. Това се посочва в позиция на сдружението, разпространена до медиите.

"Призоваваме българи и румънци да бойкотират холандските стоки. Да престанат да зареждат в техни бензиностанции. Да спрат да купуват тяхна козметика, зеленчуци и храни. И най-вече за предстоящия празник Световен ден на жената 8 март - да не се подаряват холандски лалета", се казва в позицията.

"Не трябва повече да бъдем примирени с дискриминацията, която ни се налага от Холандия вече трета година за влизането ни в Шенген. Не бива да се приема обяснението, че това е заради малка холандска партия, която някакси се е домогнала до управлението там. Достатъчно много унижения сме допуснали през хилядолетната си история, за да си позволим и това. Нито сме второ качество хора, нито престъпността ни е по-голяма, нито границите са ни по-несигурни. И ние може да не сме съгласни с легализиране на дрогата и проституцията в Холандия, но не им пречим за това тяхно си решение", се казва още в позицията на сдружението.

Според тях навечерието на националния празник 3 март е подходящ момент за подобна инициатива.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1114 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ДО ПОБЕДЕН КРАЙ

2017.07.07 | 23:10

4
Гербарски педераси, надайте се! Холандия ще ви сцепи КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГЪЗОВЕ ДО КРАЙ!
Forensic Sight

2017.07.07 | 23:10

3
От утре започвам да зареждам САМО В ШЕЛ - нищо че в България ШЕЛ са ТУРЦИ! НИЩО - ЗА ДА СМАЧКАМЕ ГЛАВАТА НАГЕРБАРАСТКАТА ХИДРА И С ТУРЦИТЕ СЪМ ГОТОВ ДА ТРЪГНЕМ! ДОЛУ ГЕРБАРСКИТЕ ПЕДЕРАСИ! ДОЛУ ГЕРБ ЗАВИНАГИ!
Nobody

2017.07.07 | 23:10

2
Най ми хареса исказването че нито престъпността при нас е по голяма :) осъзнайте се бе хора. В България можеш спокойно и човек да убиеш без да те осъдят примери колкото искаш с тея подкупни съдии и полицаи.Който е живял в чужбина много добре знае защо не ни искат в Шенген !!! А който не е, е много заблуден колко велика е България
ццц

2012.03.03 | 06:34

1
шел

Добави коментар

Водещи новини