Лиляна Павлова: До края на март ще изкърпим пътищата (видео)

  • 02 март 2012 11:18

  • 689
  • 2
Лиляна Павлова: До края на март ще изкърпим пътищата (видео)
©

Наложили сме санкции за 360 000 лева на фирми в десет области за снегопочистването. При тези санкции не само не им плащаме, ами и ги санкционираме те да ни върнат същата сума, т.е. това е двойна санкция. В Русе сме наложили най-голямата санкция, в област Перник - също.

Това каза на пресконференция днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. По думите й със средствата, които са получени от санкциите, ще бъдат ремонтирани националната пътна мрежа. "Имаме много сериозни дупки по цялата пътна мрежа", каза министър Павлова.

До 1 март бяха изкърпени най-сериозните участъци, а до средата на март ще бъдат изкърпени поетапно и други пътища, като приоритетно кърпим магистралите, после второкласните пътища, а накрая - и третокласните пътища, които са и най-сериозно увредени, каза още тя. По думите й аварийното изкърпване ще приключи до края на март и ще бъдат запълнени 10 000 квадратни метра дупки.

Имаме предвидени и други 15 милиона лева и за друг тип аварийни ремонти - на свлачища, срутища, пострадали мостове и др. пострадали съоръжения - на 80 обекта ще бъдат извършени аварийни ремонтни дейности. Имаше едни спестени средства, които беше решено да бъдат използване на изграждане на водопровод и улична настилка на Харманли. Пътят Харманли - Любимец ще бъде изцяло рехабилитиран до края на май.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена заяви, че не е получавала бонуси или допълнителни възнаграждения. Тя съобщи, че тази сутрин е превела по набирателната сметка към Министерството на финансите 1400 лева - сума, получена в качеството й на заместник-министър.

Последвайте канала на

689 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.03.03 | 13:48

2
asfalt ne se slaga zimata,pak otbii nomer
ввв

2012.03.02 | 12:09

1
ВЕрвайте и!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини