Нено Димов: Няма значение дали си Беър Грилс, законът е еднакъв за всички

Не става въпрос за това дали си Беър Грилс или не, а за това, че законът трябва да се прилага еднакво за всички. Става въпрос за третиране на закона, за спазване на правилата. Спомняте си, че преди време глобихме една група хора, която влезе да се къпе в едно от езерата. Това заяви министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе в предаването "Още от деня" по БНТ.

По отношение на концесията за Пирин Димов разкри, че вече е назначен международен консултант, който да излезе със становище по този въпрос.

,,Международният консултант вече е избран и това е консултантската компания "Делойд". В рамките на един месец "Делойт" ще даде становище и ще направи препоръки в съответствие с препоръките на главния прокурор за привеждане на концесията в съответствие с най-новите изисквания за концесиите'', обясни министърът. След като анализът е готов Димов ще се обърне отново към Координационния съвет по концесиите, за да се намери решение.

За чистотата на атмосферния въздух Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе увери, че вече се изискват конкретни резултати.

,,Вече се изискват конкретни резултати по този въпрос, а ако такива отсъстват, се налага съответната санкция. При всички положения обаче трябва да мине поне година, за да се видят резултатите, а това означава да има тенденция'', поясни той.

Коментари

 1. 2019.03.07 | 21:01

  ТОЗИ НЕ СТАВА ЗА МИНИСТЪР ..ПЪЛНА ГАВРА Е ...СЛУЖИТЕЛИТЕ МУ СЕ СМЕЯТ НО НЕ МОГАТ ДА МРЪДНАТ...

 2. 2019.03.07 | 20:18

  Такава държава не съществува от доста време !

 3. 2019.03.07 | 19:49

  Точно пък е еднакъв, и точно в България.Жалък продажник и лицемер !

 4. 2019.03.07 | 19:23

  Гладни Бай Гановци

 5. 2019.03.07 | 19:00

  Беар Грилс не може, а "Марк Жирардели" може!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет