В Тетевен стартира ремонтът на ключова улица

  • 06 март 2019 12:28

  • 154
  • 0
В Тетевен стартира ремонтът на ключова улица
© Община Тетевен

На 5 март 2019 г. в Тетевен започна ремонтът на ул. ,,Иван Вазов“ /участък от О.Т. 277 до О.Т. 434 - горна част на улицата/, съобщават от пресцентъра на общината.

Той е част от проект „Рехабилитация на общинска улична мрежа в сервитутното очертание на гр. Тетевен: ул. „Иван Вазов”, гр. Тетевен; ул. „Здравец” – гр. Тетевен; ул. „Вит” – кв. Полатен, гр. Тетевен; ул. „Даковото” – с. Рибарица, Община Тетевен: ул. „Васил Левски” – с. Галата, Община Тетевен“, финансиран по договор с Държавен фонд ,,Земеделие“.

Част от дейностите, които ще се извършат са фрезоване на съществуващ асфалт (предварителен ремонт) и цялостно полагане на нов плътен асфалт, съгласно съществуващата ширина на улиците. Ще бъдат положени нови бетонови бордюри, както и нови бетонни плочи на тротоарите.

Във връзка с изпълнението на строително – ремонтните работи, призоваваме гражданите да освободят тротоарите и пътното платно от паркирани превозни средства, строителни и отоплителни материали.

Община Тетевен се извинява за причиненото неудобство след реконструкцията на водопровода на улицата, както и моли гражданите за разбиране и търпение във връзка със започнатия ремонт на уличното платно и тротоарите.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
154 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини