Какво искат жените – Осмомартенски памфлет

  • 06 март 2019 11:36

  • 3428
  • 6
Какво искат жените – Осмомартенски памфлет
© Pixabay

Аз знам.

Но, за да отговоря правилно на този въпрос, трябва да разгледаме женската същност. 

Жените са завистливи. Удоволствието при една жена е пряко свързано от неудоволствието при друга жена. Може и да се изведе с математическа формула – жена плюс е равно на жена минус. И колкото повече е плюсът при една жена, толкова повече е минусът при друга. 

Виждали ли сте еуфорията във вторачените женски очи, които жадно шарят по скъсания чорапогащник на друга жена? Тази сладка радост от счупения чужд маникюр? Тази наслада от размазана очна линия? Този френетичен екстаз от бели корени в косата на друга? 

Чували ли сте богатството от обертонове в женския глас, когато описва друга жена като „мърла“ , „ку*ва“ или “парцал”?

Ако не сте виждали всичко това, то значи че вие или сте сляп, или сте жена.

Жените обичат да лъжат. Като започнем с безобидните лъжи: „Ау, колко добре ти стои това...”,  „Колко хубав парфюм”,  „Много добре ти стои косата”, „Ау, колко си слаба…“;

минем към по сериозните:  „Обичам те”,  „Боли ме глава”, „Ти си ми втория”,  „Само ти... (каквото и да е)!”; 

завъртим се около: „Аз не съм такава, за каквато ме вземаш“, „Мога да се науча да правя мусака“, „Не, не ми се е схванал кракът, оргазъм е“.

Лъжата ги кара да мъркат като котка, на която току що са ѝ подарили ключа от клетката с канарчетата. Ако не вярвате, се огледайте. Жените, когато не лъжат, придобиват омърлушен вид. 

Затварят се в себе си, започват да ядат сладолед, гледат телевизия и надебеляват. После лъжат сами себе си, че всичко е наред. Лъжат се… Да, но вече е твърде късно...

Много често срещано сред хубавите жени е желанието за световен мир. Странно е, че по-нехубавите жени нямат желание за световният мир. Което означава, че  красотата е правопропорционална на световният мир. Или пък грозотата върви и със свирепост. 

Широко разпространено сред подрастващите и младите жени е и желанието за стабилен мъж, на който да се опрат. Но към това има и мааалки допълнителни изисквания: 

Мъжът трябва да е с чувство за хумор. Да, не е смешно. Мъжът ТРЯБВА  да е с чувство за хумор. 

Също така да е романтичен. Да има пари. Ако парите са достатъчно, може да си завре романтиката в задника. Точно до чувството му за хумор. Толкоз за допълнителните изисквания.    

Освен това жените искат мъжът до тях да не е нисък.

Ако е нисък и богат, може да се компенсира със скъпа кола. Ако е нисък и беден, няма как да бъде компенсирано.

Да не е дебел. Разликата между „свиньо“ и „шиши“, както знаете, се крие в парите.

Да е принц на бял кон. Бял мерцедес, бяло беемве, черно порше, може и червено мазерати, жълто ламборджини, кремаво бугати, розов кадилак, но никога, ама никога син опел астра. Да не говорим за бел голф тройка. 

Освен мъж, жените искат и втори домашен любимец. Той може да е шицу, померан или йорки. Да не е ротвайлер, лабрадор или овчарка, защото последните породи трудно се побират в дамска чанта.

На финала ще си позволя да кажа, че жените са мили същества и от все сърце им пожелавам много смях и усмивки за 8 март. А в противен случай световен мир, какъвто и заслужават. 

 

 

Последвайте канала на

Емил Йотовски Емил Йотовски
3428 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
BarbaraTindal

2019.03.06 | 23:22

6

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро!

------->>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m

BarbaraTindal

2019.03.06 | 23:21

5

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро!

------->>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m

Простетник Вогон Джелтс

2019.03.06 | 22:16

4

Убийствено точно... Респект.

Браво!

2019.03.06 | 18:45

3

Перфектен в изказа!

И както винаги - огромно чувство за хумор!

kolxo

2019.03.06 | 12:28

2

А ние искаме само по бира, да гледаме мача на спокойствие и ако може мусака? Всичко останало го осигуряваме сами.

2019.03.06 | 11:52

1

Всичко искат по много. От къде да го вземем? Малко по скромно да го дават, то не се издържа :)

Добави коментар

Водещи новини