Променят движението в София до 15 март

  • 02 март 2019 08:08

  • 5433
  • 0
Променят движението в София до 15 март
© Булфото (архив)

До 15 март се въвежда временна организация на движение във връзка с реконструкция на водопровод по ул. „Св. Георги Софийски“. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Забранява се влизането на пътни превозни средства по южното локално пътно платно на бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ между ул. „Виктор Григорович“ и бул. „Пенчо Славейков“. Забранява се престоят и паркирането на бул. „Пенчо Славейков“ на 40 м преди ул. „Абоба“ в посока бул. „Прага“.

До 24.00 часа на 15 март се закриват местата за почасово платено паркиране по южното локално пътно платно на бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ между бул. „Акад. Иван Е. Гешов“ и ул. „Богдановец“ и на бул. „Пенчо Славейков“ на 40 м преди ул. „Абоба“ в посока бул. „Прага“.

Променя се маршрутът на автобусна линия № 604 в посока УМБАЛСМ „Пирогов” - от бул. „Акад. Иван Е. Гешов” автобусите продължават по централното пътно платно на бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен”, надясно по бул. „Пенчо Славейков”, надясно по ул „Св. Георги Софийски” и по маршрута до гара „Искър”.

Закрива се автобусни спирки в южното локално пътно платно на бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен” с код 0394 „бул. Цар Борис ІІІ” и с код 0760 „УМБАЛСМ Пиротов”.

Разкрива се временна автобусна спирка „УМБАЛСМ Пирогов” на бул. „Пенчо Славейков” на 40 м преди ул. „Абоба” в посока бул. „Прага“; В променения участък автобусите от автобусна линия № 604 ще спират на автобусна спирка с код 0392 „бул. Цар Борис ІІІ” на бул. „Цар Борис ІІІ” по маршрута на А№№ 74 и 260.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5433 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини