Румен Радев ще участва в тържествата по случай Националния празник 3 март

  • 01 март 2019 13:06

  • 337
  • 0
Румен Радев ще участва в тържествата по случай Националния празник 3 март
© Булфото (архив)

Президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще вземе участие в тържествената програма, с която ще бъде отбелязан Националният празник на България 3 март.

Това съобщиха от прессекретариата на Президентството. От 11.00 часа държавният глава ще присъства на тържествената церемония по издигането на националното знаме пред Паметника на Незнайния воин в столицата, по случай 141 години от Освобождението на България.

От 18.30 часа на пл. „Народно събрание“ в София ще се състои тържествената заря-проверка по повод Националния празник на България. Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия. В 18.40 часа държавният глава ще произнесе слово.  

От 19.30 часа в зала „Концертна“ на Централния военен клуб ще се състои традиционният прием за Трети март, даван от държавния глава.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
337 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини