Утре временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на София

  • 28 февруари 2019 10:44

  • 514
  • 0
Утре временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на София
© pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне утре водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Добър юнак" жк. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на живеещите в района на: ул. "Криволак", ул. "Розова долина", ул. "Цанко Церковски", ул. "Капитан Андреев". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Цанко Церковски" ъгъла с ул. "Капитан Андреев".

Отново заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Зорница" с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на живеещите в района на: ул. "Чипровица" и ул. "Сълзица". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Зорница" ъгъла с ул. "Чипровица".

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод в кв. "Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Черни връх" 122 и 122А, ул. "Ген. Иван Колев" 7А, 9А, ул. "Рангел Вълчанов" 10. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Черни връх" 122.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул."Боянска река" кв. "Бояна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на живеещите в района на: ул. "Панталей Николов". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Боянска река" бл. 2.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
514 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини