Генералният секретар на НАТО пристига у нас по покана на Бойко Борисов

  • 28 февруари 2019 09:47

  • 380
  • 5
Генералният секретар на НАТО пристига у нас по покана на Бойко Борисов
© Getty images

По покана на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г тази вечер в София пристига генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Двамата ще проведат работна вечеря, на която ще бъдат обсъдени сътрудничеството в сферата на сигурността и отбраната и стабилността на Западните Балкани и региона.

Темите ще бъдат във фокуса на разговорите между Борисов и Столтенберг и утре, 1-ви март, когато двамата ще проведат среща на четири очи в сградата на Министерския съвет. След това ще се проведе разширена среща между двете делегации, в която ще участват вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, Патрик Търнър - помощник генерален секретар по планирането и политиката на отбрана и Лоренц Майер Минеман - първи заместник-директор на кабинета на генералния секретар.

Последвайте канала на

Владимир Василев
380 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.02.28 | 11:44

4

РУМЕН РАДЕВ ПОТУРКОТО ДА НЕ Е ПРИ МАДУРКОТО ,А МОЖЕ ДА УЧИ РЕЧТА СИ ЗА ЛЪЖИ И МАНИПОЛАЦИ ПРОТИВ ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ И БЪЛГАРИЯ ЗА ТРЕТИ МАРТ СПУСНАТА ОТ ЧУЖДА ДЪРЖАВА
Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,но няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

2019.02.28 | 12:56

5

ПИШЕ СЕ МАНИПУЛАЦИИ ,НЕГРАМОТНИК.ВСИЧКИТЕ ,КОИТО РАБОТИТЕ ЗА ШАЙКАТА СТЕ ТАКИВА НЕГРАМОТНИ ЧОВЕКОПОДОБНИ КАТО БАРНИ РЪБАЛА.

опорна то4ка

2019.02.28 | 10:00

1

Тролове - Тревга ! Тревога !! Началника на най големия и непобедим военен съюз на света, в който са и българчеАта пристига в София. Немедленно да се отпочне гибридна вайна с основна опорка :" Столтенберг и Борисов обсъждат план за нападение на Русия " !! Заиграйте по чевръсто тролчета изроди мои !!

2019.02.28 | 10:56

3

КАК РАЗБРА ,ЧЕ Е НЕПОБЕДИМ?С КИТАЙ ВОЮВАЛИ ЛИ СА НАПРИМЕР?ЗАЩО ВИНАГИ ПРЕДСТАВЯТЕ РУСИЯ ЗА ЗАПЛАХА?ТЕ СА САМО 100 МИЛИОНА.АЗ НАПРИМЕР СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ОТ КИТАЙЦИТЕ,ЗАЩОТО СА НЯКОЛКО МИЛИАРДА.

mm

2019.02.28 | 10:25

2

рекет даден - рекет приет

Добави коментар

Водещи новини