Радев поздрави легендарната българска актриса Татяна Лолова за рождения ѝ ден

  • 10 февруари 2019 12:49

  • 1076
  • 2
Радев поздрави легендарната българска актриса Татяна Лолова за рождения ѝ ден
© Булфото/Архив

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е изпратил поздравителен адрес на Татяна ЛоловаТатяна ЛоловаТатяна Желязкова Лолова е българска театрална, филмова и телевизионна актриса. Известна е по случай рождения ден на легендарната ни актриса - 10 февруари. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

"Неподражаемият Ви талант облагородява с присъствието си сцената, екрана и душите на всички Ваши съвременници", се посочва в писмото на държавния глава до Татяна ЛоловаТатяна ЛоловаТатяна Желязкова Лолова е българска театрална, филмова и телевизионна актриса. Известна е.

Президентът е отбелязал, че изключителната роля на актрисата в българския културен и обществен живот е да възвръща и разпалва вярата ни. "Ценност и необходимост за всички нас са Вашите незаменими послания, присъствие и пример!", е посочил още президентът в поздравителния адрес до Татяна ЛоловаТатяна ЛоловаТатяна Желязкова Лолова е българска театрална, филмова и телевизионна актриса. Известна е.

Последвайте канала на

Novini.bg
1076 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Да,да

2019.02.10 | 14:36

2

Все пак заглавията трябва да са коректни...Пише се" Президентът Радев", колкото и да сте партийно зависими...

Аниномен

2019.02.10 | 13:50

1

Еее,все пак е свършил някаква работа.Без това нищо друго не прави.

Добави коментар

Водещи новини