Другари… вземете си отпуска! Не ви смогваме на скечовете

  • 06 февруари 2019 12:32

  • 3797
  • 0
Другари… вземете си отпуска! Не ви смогваме на скечовете
© Pixabay

Не… не, не, не. Неее! Човек просто не може да им смогне на социалистите!

Пиша това по-скоро като молба към представителите на Столетницата: моля ви, давайте ни поне малко време между представленията си, за да можем да си починем и да се настроим за следващото! Моля! 

Журналисти, коментатори, както и драгият читател, вече се задъхват в опит да следят най-новите скечове на БСП и приближените ѝ. 

Иво Дернев, Podtepeto.com: 

Общинският съветник на социалистите Десислава Йорданова заяви на пресконференция за бюджета на града, че е възмутена от джендърите, изрисувани върху едно от бетонните платна в експозицията. „Изложбата съдържа противоречиви символи, проповядващи идеологията на различната любов. За нас не е приемливо тези изображения да стоят на главната улица“, заяви лидерът на БСП в район „Западен“ Десислава Йорданова, цитирана от Марица…

… Графитът всъщност е реплика на постер с щампа СССР и на него съветски войник целува литовски селянин. Оригиналното изображение се казва Liberated Kiss и е от 1941. То е дело на пропагандната машина на Сталиновия режим и цели да представи съветската армия като приятел, а не като окупатор“.

print screen Под Тепето

 

 

Другари… моля ви… не смогваме. Вземете си отпуска. 

*

Имам само няколко въпроса:

- Другари, какво, по дяволите, означава „джендър“? Защо (водената от Станишев) Партия на европейските социалисти (ПЕС) подкрепя Истанбулската конвенция, а вие – не? 

          *подточка на горния въпрос: вие знаете ли какво е Истанбулска конвенция?

- Колко от вас са запознати с живота и творчеството на другаря Сталин?

- На какъв принцип си избирате общинските съветници?

          *подточка на горния въпрос: абе, какво става с Бенчо Бенчев
 

Последвайте канала на

Александър Томов
3797 0

Свързани новини

Водещи новини