Работи ли Карбовски за БСП? Вижте какво се случи след материал по темата

  • 31 януари 2019 09:49

  • 3966
  • 7
Работи ли Карбовски за БСП? Вижте какво се случи след материал по темата
© Булфото (архив)

Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в излезе с пост в социалната мрежа по повод вчерашния материал на ТОПНОВИНИ за предполагаемото му участие в конгреса на БСП.

Журналистът реагира по този начин (прикачвайки скрийншот към нелепата новина “Лед покри Дунава край Сливен” от друг източник) повече от 24 часа след материала на ТОПНОВИНИ.

В статията стана достатъчно ясно, че  е проверен сигналът от присъствали на събитието. На стрийминга, достъпен в официалния профил на БСП, има няколко момента, в които в залата се чува глас, даващ основателни съмнения, че журналистът е бил ангажиран със събитието.

В рамките на вчерашния ден никой от засегнатите в статията не отговори по същество на въпросите, които зададохме, а екипът ни продължи да проучва темата, пишат от ТОПНОВИНИ. Междувременно в нея се включи и евродепутатът Петър Курумбашев, който сподели статус в социалната мрежа, гласящ:

Приятелството между члена на БСП и евродепутат от ПЕС Курумбашев и журналиста Карбовски в последните години води до куп интересни инициативи, организирани в някои случаи точно от структури на Българската социалистическа партия.

Около година след старта на предаването си “Втори план” по bTV Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в участва в среща със соцактива в Плевен, заедно с приятеля си от десетилетия.

Отново през същата година, но в края на ноември, Карбовски е част от “една приятна и ползотворна среща, по инициатива на Младежите от БСП-Варна”. Снимки от събитието са качени на официалната фейсбуук страница на БСП Варна.

През април миналата година турнето на Карбовски и Курумбашев сред актива на БСП продължава със събитие в Силистра. Покана за него е разпратена до местни медии и е споделена на фейсбук страницата на местната структура на БСП.

В последвалата инфомация за вече проведената среща се обяснява, че тя е организирана от Петър Курумбашев, БСП Силистра и граждански съвет “За Силистра”. ТОПНОВИНИ не откри никакви следи в онлайн пространството за съществуването и работата на гражданския съвет, освен конкретното събитие.

Екипът на ТОПНОВИНИ ще продължи да проверява фактите, без да желае да "пришива" никого, особено "независими хора към официозни чужди тям каузи". 

И ако приемем, че гласът, който се чува на записите от конгреса на БСП не е на Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в, то част от поставените вече въпроси продължават да стоят на дневен ред. Причината - структурите на БСП по места публикуват във времето информация за различни събития с участието на журналиста. Нещо повече - в част от тях на практика местните структури декларират себе си като организатори. Всички тези срещи се случват след като Карбовски е започнал предаването си "Втори план" по bTV. До момента не знаем дали журналистът е известил първо телевизията за събитията във Варна, Плевен, Силистра и Пазарджик.

Последвайте канала на

Novini.bg
3966 7

Коментари 7

Добави коментар
бай Симо

2019.02.01 | 12:52

7

мРЪ-СНА СфИНЯ Е кАРБОВ-СКИ!!!!

Семов

2019.01.31 | 11:38

6

Продажник

Семов

2019.01.31 | 11:37

5

Дали докато пишеше за Егоист,пак е ходил на вечеринките,на комунягите!

Карбовски е мъжкар

2019.01.31 | 10:46

4

Дори и да подкрепя БСП кво от това? Вие сте шокирани че не лиже гъза на Бойко ли? Клоуни... Ами има и достойни хора в тая държава които не се продават за една вила някъде си. Цвъки цвъък 6 апартамента цвъъък

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.01.31 | 10:42

3

БТВ Е МАФИОТСКА ПОДЛОГА ЗАХРАНВАНА ЧРЕЗ ОФШОРКИ НА БСП. НЕЙНИЯ СОБСТВЕНИК СЕ КРИЕ ТАМ В ДАЛЕЧНИЯ МРАЧЕН И СТУДЕН ИСТОК.........

2019.01.31 | 10:25

2

Да !!!! Усъвършенства се в ЛЪЖИТЕ !!!!!

kolxo

2019.01.31 | 10:20

1

Проверете има ли го на снимка поне веднъж в комплект с някоя друга партия и ще лъсне истината, каквото и да твърди лъжливото овчарче.

Добави коментар

Водещи новини