Временно спират водата в някои части на столицата на 1 февруари

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 125 в жк. „Дружба“ I се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 5038, ул. 5046. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 96.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Преображенско въстание“ в жк. „Света Троица“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Преображенско въстание“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Преображенско въстание“ ъгъла с ул. „Цар Иван Александър“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георг Вашингтон“ в центъра на града се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георг Вашингтон“ от ул. „Екзарх Йосиф“ до ул. „Цар Симеон“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георг Вашингтон“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с монтаж на въздушник на резервоар „Мърчаево“ в с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Трендафил“, ул. 7, ул. „Приморско“, ул. „Бистра река“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 152 ОУ.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Възрожденска“ в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Възрожденска“ от ул. „Надежда“ до ул. „Дзуката“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дзуката“ ъгъла с ул. „Възрожденска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет