Шамари за доктора!

  • 22 януари 2019 16:34

  • 13001
  • 17
Шамари за доктора!
© новини.бг/архив/

Пак медици ядат бой.

Е чудо голямо. Всеки яде нещо. Някои еврофондове, друг рушвети, трети силиконови цици. Кой каквото си е заслужил.

А докторите са заслужили бой!

Вижте какво. Тези с по-нежна психика нека престанат да четат. За останалите трябва да кажа: Докторът не е човек. Затова където го хванете и бой.

За докторите няма хелзинкски комитет, няма истанбулска конвенция. Така, че ловният сезон за отстрел е отворен целогодишно. И бой!

Докторът се е клел. Давал е Хипократова клетва. Всички знаем какво пише в нея. Нали така? Затова докторите заслужават бой по клетвени причини. Където видите доктор и бой!

Не знам защо е така. Заради някакъв техен си докторски морал ли? Пък и не е нужно. Щом ги кефи да ядат бой – бой!

Трябва да знаете, че докторът е длъжен. Не! Той не е длъжен. Той ВИ е длъжен! Трябва да е 24 часа на разположение. Да е в добро настроение. Да пристига на секундата. Да се вслушва във вашите диагнози. Да прави кълбо напред, а също и кълбо назад. И ако не иска – бой! Защото куче и доктор с бой се възпитават. Тук се извинявам на любителите на кучета.

А! И още нещо. Има защитници на кучета, а няма защитници на доктори? Защо е така? Замислете се, де?

Да се върнем на темата. Докторът е длъжен. Ако трябва ще пада и за двайсет лицеви опори. Нали клетва е давал.

Иначе шамари!

Когато отивате на доктор не забравяйте да му шибнете два шамара за тонус. Така хем ще му се отспи, хем на вас може да ви стане по-хубаво. Дори може да ви помине там, каквото ви е боляло.

Да не забравяме! Докторите са изроди!  Карат те да се събличаш, да дишаш. Въобще, нарушават ти правата. За това бой за да се научат.

Искат кръв. Да не са вампири? Бамааму и извратеняците. Като искат кръв да си дават те, бе! Ние да не сме им длъжни? Шамари!

Да не говорим за ваксините. Те разболяват децата. Всяко дете, което е ваксинирано се е разболявало от нещо. Е по-добро доказателство от това няма. Шамари!

В аптеките се подава всичко. А докторите са като някакви ненужни посредници. Затова – шамари!

Виж, таксиметров шофьор да биеш не си е работа. Ще те хванат и ще ти заврат някоя манивела в задника. А после ще трябва да се ходи по доктори. А пък е някак неудобно да раздаваш шамари с манивела в задника. Така, че по-далече от шофьорите. А за докторите – шамари!

Само не мога да разбера защо докторите бягат от тая държава. Нали сте се клели, бе?

И затова, където ги хванете - шамари!

Само да спомена, че и аз съм доктор. Но съм осъзнат доктор. Знаещ какво заслужава. Затова сега ще ходя да помоля някой на улицата да ми шибне един шамар за да не забравям къде ми е мястото. Пък съм се и клел! Нали така?

Емил Йотовски

Последвайте канала на

Novini.bg
13001 17

Коментари 17

Добави коментар
От потърпевш

2019.01.23 | 13:30

10

Има свестни доктори -ДА. И към тях поклон за отзивчивостта и хумаммата дейност която практикуват! Но за съжаление те не са повече от 5 до 10 % .
Останалата пасмина бизнесмени не те гледа като пациент и нуждаещ се от лечение болен, ами те гледат като касичка и опитно зайче!!!! Примери мога да дам много, но няма да ми стигне мястото за писане. Дори наглите докторчета-бизнесмени-копеле..ца, стигнаха до там че искат пари от деца и освободени от такса мизерни свързващи двата края пенсионери!!!! Това ли е хумамнният доктор??? Забелязахте ли миналата година пред НАП колко "докторчета" милионери цъфнаха?!? Защото няма вече как да си скрият кървавите пари изсмукани от обикновенният мизерстващ бъларин, независимо, че веднъж си плаща здравните осигуровки, после такса, после избор на екип, после, на ръка /защото иначе никакво внимание и кучетета те яли/ т.н. и т.н.
Против насилието съм и не го толерирам, но честно да си призная и на мен ми е минавало през ума да строша тиквата на няколко такива "докторчета". То просто не се издържа вече тяхната наглост и безочие!!!
Та да си дойдем на темата г-н Емил Йотовски, да, прав сте каткто казвате "...За докторите няма хелзинкски комитет, няма истанбулска конвенция. Така, че ловният сезон за отстрел е отворен целогодишно. И бой!..." - / да се разбира само за некоректните, нелоялните, дъбилните и безотговорните бизнесмени в бяли престилки! Амин.

LAZKO

2019.01.28 | 15:57

17

Да разбирам, че сте направили статистическо проучване и задълбочено изследване, на базата на което сте достигнали до тези 5 до 10% "свестни доктори".
Или просто ви е се е наложило няколко пъти да почакате пред някой кабинет?

Vasil

2019.01.23 | 17:12

11

Поредния олигофрен

ДО РЕДАКТОРА

2019.01.22 | 19:15

3

ОТИДЕТЕ ВЪВ ВЪТРЕШНОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ПИРОГОВ КАК СА ВЪРЗАЛИ ХОРАТА СА КРЕВАТИТЕ ЗА ДА НЕ МОГАТ ПАЦИЕНТИТЕ ДА НАТИСКАТ И ДА ВИКАТ СЕСТРАТА ИЛИ САНИТАРКАТА ЗА ДА МОГАТ ДА ПИЯТ ВОДА ИЛИ ДА ИСКАТ ПОЛОГА И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ И ПИШЕТЕ !!!
НЕ СЪМ ЗА БИЯ,НО КОЛКО ХОРА ИЗМРЯХА ОТ ЛЕКАРСКИ ГРЕШКИ??
ЗАЩО ЛЕКАРИТЕ НЕ ИСКАТ ПАРИ ОТ ЦИГАНИТЕ,А САМО ОТ БЪЛГАРИТЕ- ЗАЩОТО ЦИГАНИТЕ ГИ БИЯТ И ГИ Е СТРАХ ДА ИМ ИСКАТ.ЛИЧНО МАЙКА МИ ПОЧИНА В БОЛНИЦА И ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ ГОВОРЕШЕ САМО ЗА ПАРИ.КАТО СА ИМ МАЛКИ ЗАПЛАТИТЕ ДА НАПУСНАТ !?

Аноним

2019.01.25 | 00:01

16

Еми, аз съм лекар, работя в хемодиализа и заплатата ми е 650 бруто осмовна. Сестрите ни са на МРЗ. Де ги видяхте тия пари, в частните болници?

...

2019.01.23 | 21:25

14

и превъзпитание

До ДО РЕДАКТОРА

2019.01.23 | 21:24

13

Абе, то хубуу, ама не йе точно така. Ако се позамислиш, ще осъзнаеш, че наистина едни ще избягат в странство, а други ще останат... но ще останат тия с далаверите, които имат какво да губят, и ако избягат, ще им свърши хранилката. А ще си тръгнат онези свестните, които не въртят далавери и чакат на лекарската си заплата да хранят семейство. Ей тва е парадоксалната и тъжна истина... до тва ще доведе боя, а не до обучение.

оня с коня

2019.01.22 | 21:23

7

Ето заради такива като теб лекарите ще бягат, а ти после иди при някоя баба да ти даде билки.

ДО РЕДАКТОРА

2019.01.22 | 20:38

6

БРУТАЛ ЛИЧИ СИ ,ЧЕ СИ СТРАШЕН ГЛУПАК ! ТОГАВА ЩЕ ОСТАНАТ САМО СВЕСТНИТЕ ДОКТОРИ,ЩОМ ОПРАВДАВАШ ИСКАНЕТО ИМ НА ПАРИ КАТО РУШВЕТИ И ИЗБОРИ НА ЕКИП ( ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ).ТЕ И ОТДАВНА НЕ ВЗИМАТ ТОЛКОВА МАЛКИ ЗАПЛАТИ - ПОД 1200 ЛВ. ВЕЧЕ НЯМА,САМО НИТАРКИТЕ ВЗИМАТ ПО 500-600 ЛВ. НАЛИ ИСКАХА ДА СА АКЦИОНЕРН ДРУЖЕСТВА И САМИ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ,ЗАТОВА ПАЦИЕНТИТЕ ИМ СЕ ВИЖДАТ ВЕЧЕ КАТО КАСИЧКИ

Brutal Thruth

2019.01.22 | 20:02

4

Ако всички напуснат кой ще те лекува бе, умник?? А детето ти - ако имаш такова??
След 50 години няма да има адекватна медицина тук, защото всички ще са си били шута. Този лекар е учил 7 години с практиката /минимум/ и взима по-малко пари от чистачка! Това ли е отношението на държаната към тези, които ти спасяват тъпия живот? Искат пари, защото им е писнало да мизерстват за усилията, които полагат! Имаш ли идея какво е да имаш знанието и уменията да върнеш човек към живот????? !

Само казвам

2019.01.23 | 11:18

9

Автора прави ли разлика между медик и доктор ?
За едното се преминава един смешен курс за другото се учи 10 години.

До Само казвам

2019.01.24 | 09:09

15

Автора е лекар до колкото съм чувал. Та сигурно ги е минал тея години в учене. Не е тва въпроса. Наистина ще останат само тарикатите, които са на хранилки. И шефчетата. Други ще ги оценят добре по света. Нашата медицина всъщност е на доста високо ниво.

някой

2019.01.22 | 16:57

1

Истината е, че много "доктори" се самозабравиха и превърнаха призванието си в бизнес. Далаверка със здравето и живота на хората. От лекари се трансформираха в търгаши. За такива бой е малко! Не трябва да забравяме разбира се, че не всички са такива. Все още има хора и сред тях. Дори останали тук в България...

Vasil

2019.01.23 | 17:14

12

Идиот

Иван

2019.01.22 | 23:45

8

Пишете истината-циганите бият докторите и не ги съдят......Всичко друго са празни приказки

бг

2019.01.22 | 20:23

5

Истината е, че трябва задължително да бъдат ЗАТВОРЕНИ ВСИЧКИ кабинети, болници, лаборатории,спешни центрове,рехабилитационни центрове и де що има медицински заведения... Тогава народа ще се успокои, ще си боледува кротко и кротко ще си мре у дома без да се Аби да ходи по тия гнусни доктори...А тях, докторите, Баце ще ги прати да строят магистрали... има некои и други останали фондове да се усвояват...Като после ще ги обвини за некачественото строителство...Зер нали са свикнали да са виновни...И ще настане такъв живот...

Аз

2019.01.22 | 18:47

2

Майка ми 40 години беше невролог. Един достоен и честен човек. Гнили ябълки във всяка професия,но аз предпочитам да виждам чашата наполовина пълна.

Добави коментар

Водещи новини