Журналист: Каракачанов лъже, българи извършват 3/4 от престъпленията

  • 09 януари 2019 16:57

  • 19355
  • 46
Журналист: Каракачанов лъже, българи извършват 3/4 от престъпленията
© Нова телевизия

Става въпрос за битов инцидент след жестоко сбиване. Неприятен казус, но битов казус. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия журналистът Огнян Исаев по повод случая във Войводиново, при който на Богоявление военнослужещ беше пребит жестоко от двамата братя от ромската махала в пловдивското село.

Всичко, което Каракачанов цитира, е лъжа. Всеки може да си направи справка в МВР. Истината е, че над 75% от престъпленията се извършват основно от етнически българи. Около 25% се извършват от представители на малцинствата, като тук влизат и роми, и турци, и всички малцинства, които живеят на нашата територия. Лъжа е и че над 400 000 души получават социални помощи. Социални помощи получават около 50 000 души. Тези проблеми съществуват – има гета, има ромски семейства, които живеят много по-добре от много българи, но има и такива, които живеят много бедно. Това, което прави г-н Каракачанов, е да слага всички роми под общ знаменател и да насажда и подбужда омраза. Когато нарича цял етнос "нагли цигани", това какво е. Той трябва да си подаде оставката – и това не го казвам само аз, а и много българи, защото е дошъл във властта по престъпен начин, заяви Исаев.

По думите му ромите в България искат да се интегрират, но държавата не полага достатъчно усилия в тази посока

Моделът за интеграция трябва да сработи най-вече с много силна воля от страна на правителството, каза председателят на партия ДРОМ Илия Илиев.

Всяко правителство, когато идва на власт, дава хиляди обещания за интеграция, а когато влязат във властта за всичко друго имат време, но не и за решаване на проблемите на ромската общност, а те стават все по-големи и започват да тежат на страната. Напоследък все повече се наблюдава недостиг на работна сила – за това трябва да мисли един вицепремиер, а не да ходи по махалите и да се занимава с битови и криминални инциденти. Имаме полиция, която, особено в последните години, е доказала, че се справя прекрасно, когато става въпрос за сблъсъци между роми и не роми. Вицепремиерът отклонява вниманието с абсолютно дребни неща, защото в държавата има огромни проблеми, заяви още Илия Илиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
19355 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
Шибани мангусти

2019.01.14 | 21:41

46

Все държавата ви е виновна. Първо, са точно 400000 които получавате помощи, някои достигат 1000 лв. ей така от нищото. Второ раждате по 7-8 чавета, много от вас непълнолетни. Трето, не плащате нищо, нито ток, нито вода, возите се без пари. Вас не ви пипат, щото сте точно нагли и налитате на бой. Четвърто, държите се грубо, биете, крадете, грабите, изнасилвате и убивате. Пето, що не поискате сметка от вашите бат сали и тем подобни къде са им милионите дето трябва да са за вас. Вие не искате да се интегрирате. Ваште лидери си взимат паричкие, черпят ви с тях и вие на това сте доволни. А вие псевдо цигански лидери къде са парите които си присвоихте вместо да послужат на циганския народ. Направихте си палати на гърба на българите и циганите. Защо сега ревете, а не ревахте преди когато ви се раздаваха пари. Вие сте паразити, дават ви се пари, но ви ги ползвате само са ваш кеф, но не и за нещо което да послужи за да станете част от образованото и трудещото се наделение. И стига сте лъгали и все неоправдани да сте. Преди време беше ви даден един блок, ако не се лъжа в стара загора, след 2 години тоя блок нямаше нищо, без дограма даже. Арматурата бяхте извадили. За каква интеграция говорим. Вие не искате нищо да правите. Само да взимате. На вас ви трябва 10 годишен затвор минимум и трудови лагери в полза на обществото, тези които се справят, за тях условия за интеграция. На вас ви трабва един хитлер и пиночет. И да, не всички сте отрицателни персонажи, но 95 % сте.

Пламен

2019.01.10 | 06:55

33

Циганин грозен и нагъл

До Милен

2019.01.11 | 12:21

45

Ти даже не можеш да напишеш, това, с което искаш да определиш българите, смешник насран. Наричаш ни гяури, ти защо се казваш Милен тогава, озлобен комплексар, даже не принадлежиш към групата, която представяш с това изказване, маймуно неграмотна. Нямаш култура, нямаш елементарна емпатия, човекоподобен, паразитиращ отпадък.

Milen

2019.01.10 | 22:31

42

geur sma4kan dati go ns4ukam na jenati w ustata

2019.01.11 | 10:12

44

Ти защо се казваш Милен, като си толкова принадлежен бе, мелез.? Защото в Турция, няма кой да те интегрира такъв, долен, неграмотен и озлобен. Истинските турци отдавна са надмогнали етническата омраза, ти още си във времето на австралопитеците, не че имаш нужният асортимент от мисловна дейност, за да разбереш и дума от това, което казвам. Комплексар смешен.

88

2019.01.11 | 00:44

43

Илия Илиев дрон ли е, дром ли е - не знам и не ме интересува. Само се чудя как си избира тази крадлива ромска партия ораторите преди ни пращаха Цветелин Кънчев да говори глупости сега този нагляр е по противен и от Кънчев - та в тоя ред на мисли от дека ги копате толкова противни, озверели и неориентирани тези манафски представители кандидати за затвора. За вас всичко е битов инцидент с щети под 200 лева, за да няма повдигнато обвинение в МВР, но накрая от битов инцидент ще стане масов геноцид ако продължавате така през просото до 20 години няма да остане жив циганин в България или ще емигрират или ще ги копаме.

Рая

2019.01.10 | 14:09

40

Ей,,рязания" незнам Нострадамус колко е прав,но Ванга всичко което е казала се случва и то все хубави неща за България,внимавай какво говориш и какво пожелаваш на другите да не ти се върне тъпкано,умнико!

Milen

2019.01.10 | 22:28

41

ei kurwo mai nesi qla rqzan

Рая

2019.01.10 | 14:04

39

Така,така Г-н Каракачанов,прав сте,всичко да се сложи на мястото си,и за самолетите сте прав,действайте!Много се приказва но истината е по средата ,действие му е майката ,приказките идват и си отиват.,но каквото се направи за държавата да е,продължавайте на прав път сте!

Рязания

2019.01.10 | 06:40

32

Ще дойде видов ден , Нострадамус е предсказал
"Камилата ще пие вода от Дунава "тогава дупе да вие яко гяури скапани с потури.

До говорителят на Нострадамус

2019.01.10 | 13:50

38

Много ги разбирате нещата, тази държава от векове държи на гнусни набези като теб и подобните ти. Че сме смачкани от Европа и управниците ни е факт, но не подценявай българина.500г. не ви стигнаха да ни изтриете историята и да ни накарате да забравим и това няма да се промени. Не ми цитирай заучени фрази, жалък австралопитек такъв, защото и вашите издевателства ще плащате прескъпо един ден. Когато тръгваш с омраза и я сееш безмерно, очаквай същото.Изчисти си съзнанието първо, тогава разправяй какво и как ще става, все още има много българи, които чувстват принадлежност и уважение към този народ и се борят, а заради такива разказвачи, като теб, все още има омраза и напрежение на етническа основа. Ти ако беше от тези, ама истински от тези, които визираш изобщо нямаше да си с такова ограничено и примитивно мислене, кой знае какъв залупен мелез си с комплекси за малоценност, търсещ жадно група, към която да принадлежиш с ограничените си, безпочвени възгледи.

Сус бе, пезевенг

2019.01.10 | 12:38

37

Преди това, много вероятно е, ти да "препиеш" вода от Дунава!

Истината

2019.01.10 | 11:05

35

този ден нее далеко !
след 20г. Българите ще са малцинство , и тогава друга песен ще пеят

минимум коректност

2019.01.10 | 12:35

36

Не е напълно вярна поговорката:

ЛЪЖЕ, КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН! Младите ги надминават!

Доказателство - мангалчето, закичило се с хубавото Българско име Огнян!

2019.01.10 | 10:21

34

Абе цървул, к'ъв журналист си бе отрепка продажна. Ти ли ще ни обясняваш нещата от живота. Пускането на такива гниди в ефир си е чиста проба нагнетяване на напрежение и раздухване на междуетнически конфликт

Крайно възмутен

2019.01.10 | 02:58

31

Този тъпанар що за журналист е и къде се намира ?!?! Да се скрие от света !!! Нещастник нагъл !!!

Добави коментар

Водещи новини