Все още на Дунав мост 2 няма терминал за е-винетки

  • 07 януари 2019 14:43

  • 442
  • 2
Все още на Дунав мост 2 няма терминал за е-винетки
©

На границата с Румъния, при Дунав мост 2, все още няма терминал за електронни винетки, очаква се да бъдат монтирани три устройства до дни, съобщиха за БТА от българо-румънското дружество, стопанисващо съоръжението.

Във Видин в центъра могат да се купят електронни винетки на няколко места, но камионите не могат да влизат в центъра на града. "Информираме всички влизащи в страната на Дунав мост 2, че във Видин по Е-79 електронна винетка може да се закупи на бензиностанциите, казаха от смесеното българо-румънско дружество.

В неделя вечер от АПИ са били на пункта за монтаж на три устройства за електронни винетки, но се оказало, че контейнерът с устройствата не е освободен от митницата. Устройствата ще бъдат монтирани до ден-два, увериха от дружеството.

От Агенция "Пътна инфраструктура" потвърдиха, че на територията на област Видин са монтирани и работят терминали за самотаксуване за купуване на електронни винетки на ГКПП "Брегово" и "Връшка чука", както и на няколко от бензиностанциите в града.

Последвайте канала на

Десислава Станева
442 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.01.07 | 17:47

2

споко тиквата лично ще резне лентичката на терминала.

ОРОЗ

2019.01.07 | 15:15

1

Нали даваха по телевайзата как ги разтоварят. Още преди 3 дни.

Добави коментар

Водещи новини