Директорът на Гранична полиция пострада при катастрофа на магистрала "Тракия"

Лека катастрофа на магистрала „Тракия” по обед предизвика 4-километрово задръстване. Инцидентът е станал на 22-ия километър в посока Пловдив.

При инцидента е пострадал директорът на Гранична полиция гл. комисар Светлан Кичиков. Служебният автомобил, с който е пътувал, е сериозно потрошен, предава Канал3.

Катастрофата е станала между колата на Кичиков и ТИР.

В автомобила е имало още една жена и две деца, които не са пострадали.

Води се разследване.

Коментари

  1. 2018.12.24 | 02:46

    А дали са му взели проба - през тия празници май няма и един властимащ - който е останал в България да е останал трезвен. Питам се защо изобщо ги избират на такива постове подобни персони.Според мен хората на високи постове не трябва да пият и пушат - не трябва да играят комар - трябва да са семейни най - малко от 5 години и трябва да им се оповестяват ...имущество - сметки и т.н.----- нали трябва да бъдат пример за всички...или греша...не знам...моля ви - кажете ми.

  2. 2018.12.23 | 23:40

    Да бе, в неделя - почивен ден, вече в официални почивни дни, с жена и две дечица в служебна кола? Е затова България е на опашката на Европа, защото властимеющите май считат властта за средство за лек и приятен живот на далавера - в апартамента на кръстници, в служебни автомобили , в екзотични командировки - кеф!

  3. 2018.12.23 | 21:53

    Комай са били в служебния семеен автомобил...

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет