Части на София остават без вода на 27 декември

  • 21 декември 2018 12:50

  • 633
  • 0
Части на София остават без вода на 27 декември
© Pixabay

На 27 декември 2018 г. /четвъртък/, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" Център, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Св. Св. Кирил и Методий" от ул. "Българска морава" до ул. "Осогово"; по ул. "Брегалница" от ул. "Св. Св. Кирил и Методий" до ул. "Цар Симеон". Това съобщиха от "Софийска вода".

Поради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Момина сълза" вилна зона "Банкя" на 27 декември /четвъртък/ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Момина сълза" от ул. "София" до ул. "Момина сълза" 49, ул. "Блян", по ул. "София" от ул. "Космонавт" до ул. "Иванянско шосе", ул. "Еделвайс"; по ул. "Ангел Каралийчев" от ул. "Морава" до ул. "София".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
633 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини