Мисис България изригна: Само в България усмивката на Джизъса може да струва повече от детското здраве

  • 09 декември 2018 15:26

  • 33536
  • 7
Мисис България изригна: Само в България усмивката на Джизъса може да струва повече от детското здраве
©

Навръх имения си ден мисис България Ана Иванова отново бе провокирана да разкритикува случващото се България, след поредно завръщане от Люксембург и Монако, където живее последните 12 годин. В социалните мрежи тя изригна дни след благотворителната кампания, която организира, в подкрепа на националната програма "Детско здраве Пирогов", съобщиха от модната агенция, която я представлява за медията ни.

Ето какво написа Ана Иванова в профила си във фейсбук:

"За пореден път се убеждавам, че за да те отразят като новина в медиите трябва да си: плеймейт, спала поне с част от националния отбор по футбол; фолк певица, сменила екстеншъна си няколко пъти поне за седмица; мис нещо си, избрана в чалга клуб, но с амбиции и мислийки си, че е родена със синя кръв или някоя "известна личност" от инстаграм...

Преди броени дни направихме благотворителна кампания в подкрепа на национална програма "Детско Здраве - ПИРОГОВ". В опита си да дадем повече гласност на кампанията и опитвайки се да съберем повече пари за децата на България, се свързахме с някои от големите медии, тв продукции, радиа - тактично ни казаха, че това не може да се отрази, защото "не е в концепцията на формата". Та изводът е: може да се обсъждат новини само дали Златка е бременна (защото явно това е нещо паранормално, ако се случи), Благо Джизъса колко е платил за уникалната си усмивка и ....абе целият свят се върти около Big Brother и куп пошли новини. Но когато става въпрос за ДОБРАТА НОВИНА, НОВИНА - СВЪРЗАНА С БЪДЕЩЕТО НА ДЕТЕТО ТИ, НОВИНА - КОЯТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ МАЛКО МИРОГЛЕДА НА ХОРАТА, КОИТО СА ОБСЕБЕНИ ОТ ПОШЛОСТТА - НА НАС ТАКТИЧНО НИ КАЗАХА: БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА КАТО НОВИНА НЕ Е НОВИНА!!! Добрият ример - също!

Бясна е меко казано, но явно в България има Война на световете, от толкова много еволюция на планетата само в родината ми времето тотално е спряло!".

Над 5500 лева бяха събрани в подкрепа на НП "Детско здраве - Пирогов" по време на благотворителната вечер, организирана от Мисис България Ана Иванова.

Специален гост бе създателят на детската здравна програма д-р Асен Меджидиев - началник на УНГ отделението на "Пирогов" и председател на Столична Лекарска Колегия на БЛС.

НП "Детско здраве-Пирогов" стартира на 3 март 2013 г. с детски специалисти по УНГ, хирургия и травматология, които извършваха скрининг на деца между 0-18 г. всеки месец в "Пирогов". Програмата вече е обхванала над 8 хиляди деца от цялата страна.

Последвайте канала на

Novini.bg
33536 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2020.04.27 | 23:12

7
Мис българия много ми харесва, до такава жена ще изглеждам нелепо
на сапун!!!

2020.04.27 | 13:36

6
само в България най-големите и най -прости к..ви са Мис!
Ами Иванчевакорумпето е по-важна

2018.12.10 | 02:10

5

Тя е светица и спасителка на България! Всички тъмни сили се страхуват от нея,за да не загубят световното си господство.

BAI GANIO

2018.12.09 | 18:40

4

TUI DARJAVA SI E LOSH MATERIAL,SAMO ZA KENEF STAVA

Niky

2018.12.09 | 18:18

3

е бяхме против Истанбулската конвенция, защото била ДЖЕНДЪРСКА. но се покланяме на русата, черната или самозваната плеймейтка, но не виждаме по-далеч от носа си

2018.12.09 | 16:28

1

Kalpav material. Mutri, 4alga i slaba rakij...

1

2018.12.09 | 18:16

2

Повечето от добрия материал азбяга! Има-няма 3-4 милиона българи !

Добави коментар

Водещи новини