Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата

  • 07 декември 2018 09:06

  • 368
  • 0
Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата
© Pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Сава Михайлов", жк. "Западен парк", се налага спиране на водоподаването на живеещите в района на: ул. "Сава Михайлов" от бл. 33А до бул. "Царица Йоанна".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Сава Михайлов " пред бл. 52.

Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Роженски проход" жк. "Стрелбище", се налага спиране на водоподаването на живеещите в района на:
ул. "Роженски проход" от ул. "Дедеагач" до ул. "Твърдишки проход" и висока зона на бл. 91 и бл. 93. Ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Роженски проход " 4.
Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Доспат" Център, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Доспат" - от ул. "Прага" до ул. "Св. Иван Рилски", по ул. "Стрешар" - от ул. "Доспат" до ул. "Тунджа".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Доспат " ъгъла с ул. "Стрешар".
Във връзка с изграждане на нов уличен водопровод на ул. "Без име" с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на живеещите в района на: ул. "Ленище" от ул. "Плана планина" до ул. "Пробуда".
При продължителност на строително-ремонтните дейности ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ленище" ъгъла с ул. "Плана планина".

Последвайте канала на

Novini.bg
368 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини