Румен Радев бил част от план на Путин за доминация, твърди американски разузнавач

Българският президент Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е част от план на Путин за доминация, твърди американски разузнавач в книгата си, пише Topnovini.bg. “The Plot to Destroy Democracy” (”Заговорът за разрушение на демокрацията”) е от юни тази година и е своеобразно продължение на издадената и у нас "Киберзаговорът срещу Америка". Книгата вече е бестселър на ”Ню Йорк Таймс”, а авторът й Малкълм Нанс е световно признат член на разузнавателната общност и аналитик по теми за борбата с тероризма на NBC News и MSNBC. Нанс се занимава с антитероризъм, военно дело и контраидеологически стратегии. Участвал е в разузнавателни мисии на Балканите, в Близкия изток и в Африка. Автор е на няколко документални разследвания за терористични организации като „Ислямска държава“ и „Ал-Кайда“.

Книгата разкрива голямата игра, която Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През е започнал, за да постави под контрола си Европа и Съединените щати.

“Една от най-големите мечти на стария Съветски съюз беше да постави на власт един силно предвидим американски идеолог, който да играе за Кремъл. В продължение на почти век Русия искаше да промени американската политика по такъв начин, че нейната икономика и съюзи с НАТО да бъдат толкова повредени, че Съветският съюз да се превърне в превъзходна световна суперсила. Идеята за президент, контролиран от Кремъл, живее и след смъртта на Съветския съюз.” С тази отправна точка стартира книгата на Нанс, която вече разбуни духовете в Щатите.

Във въведението на книгата си разузнавачът споделя още:

“Бях решен да проследя друга информация, за да илюстрирам къде руското разузнаване използва методите на кибервойна, за да повлияе на изборите, референдумите и политическите възгледи. Разследването ми показа, че руското разузнаване използва съвременния злонамерен софтуер, за да атакува други народи в продължение на почти десетилетие. Изборите през 2016 г. бяха просто прозорец към по-голяма цел. Намерих много дейности, в които руските “КИБЕР МЕЧКИ” - колективно име за своите хакери от националната, престъпната и разузнавателната сфера - са били замесени в “преместването на стрелките”

В ”Заговорът за разрушение на демокрацията” Нанс отделя внимание на българския президент Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, поставяйки го в контекста на плановете на Путин за влияние в Европа. По темата коментаторът казва:

“Много източноевропейски страни от бившия Варшавски договор имат проруски лидери, включително Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в България; молдовският Игор Додон, проруският лидер на Социалистическата партия и дори про-натовският лидер на естонската Центристка партия Юри Ратас. Но ядрото на плана на Русия е да впрегне бели етнически екстремисти като Брейвик в Западна Европа и да ги насочи към политическа дейност. С европейска политическа десница в джоба си Путин ще направи техния автократичен национализъм доминираща политическа сила на Запад.”

За книгата си Майкъл Нанс използва своя над 35-годишен опит в американското разузнаване и специализацията си по криптология, национална сигурност и контратероризъм. Той е утилизирал секретни руски политически и хибридни стратегически документи, за да демонстрира грандиозния план за подкопаване на американските институции от Студената война до наши дни. При подготовката на книгата си Нанс е провел специално разследване и десетки интервюта с експерти в шпионажа. Целта - да докаже важната първа стъпка за дестабилизиране на Запада от Русия и да разкрие защо точно Путин е човекът, който да го направи.

Американецът Нанс е вторият човек, който поставя Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в контекста на стратегически план за доминация на Русия. Преди две години руският генерал-лейтенант Леонид Решетников разкри, че е обсъждал заедно с Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за кандидатурата на Радев.

Коментари

 1. 2018.12.06 | 23:24

  Нема Русия Нема САЩ! България преди всичко! Добро нито от едните, нито от другите сме видяли! Руснака се е сетил, чак през 1878 че има поробен "братски" народ ли? Вие сериозно ли??? Боли ги фара! България е била просто предтекста за руско-турската война! Истината е че руснака още го е боляло за кримската война, която губи по-рано! Руснака винаги е драпал за Крим! Това и сега се вижда! Самата причина за войната и за прекратаване на османското влияние в Европа и за доминация на Русия в Европа! Даже има секретен договор с Австро-Унгария след като отблъснат турците да не се образува голама Българска държава на балканите! Знаете ли колко злато сме платили на руснаците за освобождениято? Безплатна свобода няма! А днес кой ни взима изкопаемите? Западът! САЩ, Канада! Ето колко им пука и на тия за нас! Шепа крадци им продадоха България! И най вече Иван Костов!

  1. 2018.12.08 | 08:15

   Колко е златото? Просто не знам.

  2. 2018.12.07 | 06:27

   Ти казваш, че Костов е внедрен от БКП !

   Аз казвам, че за всичко лошо в България, вина носи БСП-БКПнаследници !

 2. 2018.12.07 | 12:15

  Засега обаче Украйна се опъва и Путин ще си счупи зъбите с нея. Украинците са корав народ, а не ощипани моми като българските т. нар. патриоти.

  1. 2018.12.08 | 00:55

   Бандеровците фашизираа Укайна, а ако под твърдост разбираш кървавите братоуибйства, които те по стар навик си вършат на собствена земя, това е истина.

 3. 2018.12.06 | 21:17

  Америка обича да прегръща комунистите...И сега го прави с ГЕРБ...Защо САЩ оставиха България да тъне в нищета до 2018 г. Защо САЩ не защитиха и не спасиха демократичното успешно и реформаторско правителство на Иван Костов...

  1. 2018.12.07 | 06:23

   Толкова си прост, че не заслужаваш отговор !

   На светлинни години си от истината !

   Живееш в свой измислен свят !

  2. 2018.12.07 | 03:46

   Успешното и демократично правителство на циганина Костов, разреши бомбандировките над косово, осъществи масовата приватизация при която мутрите заграбиха всички държавни предприятия , и най-вече даде концесии на Американски, Канадски, Южно-африкански и Еврейски фирми срещу жълти стотинки да копаят злато за не милиарди а трилиони долари на година ( само златото, за другите ценни метали един господ знае).
   Пожелавам ви лека нощ, приятно гледане на новини, слушане на тъпанари на пияна глва на маса и сладки сънища !

  3. 2018.12.07 | 00:01

   Още се кланяте на човека който бе подставен да компрометира и разруши от вътре СДС и синята идея въобще. Макар СДС да беше основано от верни на БКП хора,в един момент имаше шанс да се превърне в истинска алтернатива на БКП и тогава беше пратен Костов с партийната секретарка в леглото си. Резултата е ясен и не подлежи на съмнение.

  4. 2018.12.06 | 22:44

   Тук да не е Косово бе хамсалако ?

 4. 2018.12.06 | 16:55

  Ватенки прости, нищо ново под слънцето и за МоССковията терорист номер 1 в светът! На 30.11.1939 т.е. преди почти 79 години, #МоSSковия напада миниатюрна Финландия.

  С 3 пъти по-малка армия, 30 пъти пъти по-малко самолети и 200 пъти по-малко танкове (в края на войната), финландците нанасят чудовищни загуби на ордите на Империята на злото и спасяват родината, но все пак губят 11 процента от територията на страната и 30% от индустриалните мощности (вкл залежи на редки метали). Окупираните територии са все още в пределите на Московията ...

  В първите часове на войната московската авиация бомбардира жилищни квартали на столицата Хелзинки. Хвърлени са едни от първите по рода си касетъчни боеприпаси РРАБ-2 (Ротативно-рассеивающая авиационная бомба). Те са дълги 2.5 метра, диаметър 0.9 метра и са съдържали 60 малки запалителни бомби, които се разпръскват при падането, заради ротационното въртене на РРАБ-2, следствие на опашните плоскости.

  При протеста на финландците в Обществото на народите (предшественик на ООН), комисарят по външните дела на СССР (външният министър) Вячеслав Молотов заявява в интервю по радиото, че "най-миролюбивата страна на света никога не бомбардира", а "от самолетите се хвърлят чували с хляб за гладуващите финландски трудещи се".

  Едва стъпила на финландска територия, в първия окупиран град Териоки, Москва основава "Финландска демократична република" с марионетно правителство от предатели-финландци. Същия модел Московията използва и при последните си агресии и анескии - в Грузия с абхазката и осетинската републики, Молдова с Приднестровската и в Украйна с ЛНР, ДНР и Крим.

  През 1939-а Кремъл претендира, че се бори за правата на финландските работници и селяни, които били страдали под гнета на финландските капиталисти и белогвардейци. Всъщност това е втората война на Московията срещу независима Финландия за последните 21 години.

  Кремъл напада Финландия докато в Европа вече се разгаря Втората световна война. Москва и нацистите са окупирали Полша след като с договора от 27.08.1939, си разделят Стария континент. Германия воюва с Англия и Франция, а СССР окупира Прибалтийските държави, Бесарабия.

  Практически без никаква външна подкрепа (дори от нейните съседи Норвегия и Швеция) малка и бедна Финландия се изправя сама срещу гигантската военна машина и ресурси на Империята на злото. В тази война финландците се сражават достойно, нанасяйки колосални загуби на Московията и нейните орди, с което се спасяват от трагичната съдба на десетки други народи и племена поробени от най-мракобесната държава в човешката история.

  Тази война оставя своята трайна следа и днес. Например "Коктейл Молотов" - евтина петролна бомба изобретена именно тогава, с чиято помощ финландците унищожават стотици московски танкове. Тя е наречена така именно след циничното интервю на външния министър Молотов и е жест на "благодарност" - вие ни пращате "хляб", а от нас имате "коктейли". И днес по големите медии на Империята на злото, названието "Коктейл Молотов", иначе широко разпространено по целия свят, не може да бъде чуто.

  1. 2018.12.06 | 23:08

   Гаден трол! ВИЕ ГЛУПАЦИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НЕ СМЕ ФАКТОР И НИТО НА САЩ НИТО НА РУСИЯ НЕ СМЕ ИМ ПРИСЪРЦЕ! БОЛИ ГИ ФАРА ЗА НАС! ПРОСТО СИ ВОДЯТ ХИБРИДНИТЕ ВОЙНИ ЧРЕЗ НАС! ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ДА СТАНЕМ ФАКТОР! ТРАБВА ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАШИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС И КЪДЕ ХИТРО, КЪДЕ ПОДМОЛНО, КАКТО ЩЕТЕ ГО РАЗБИРАЙТЕ ТРЯБВА ДА ИЗКОПЧВАМЕ МАКСИМУМА В ВАША ПОЛЗА! И ТАКА ДОКЪТО СТАНЕМ НЕЗАВИСИМ ФАКТОР С ЯКА ИКОНОМИКА И ЖЕСТОКА АРМИЯ! БАСИ, КОЛКО ПОМИЯ ВЗЕ ДА СЕ БЪЛВА, ТОЧНО КОГАТО СЕ НАДЯВАМЕ ПОНЕ ТАЯ ТРЪБА С ГАЗ ТОЗИ ПЪТ ДА МИНЕ ПРЕЗ НАС! БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО БЕ ГЛУПАЦИ! ПРОУМЕЙТЕ ГО! КВО МИ ХВАЛИТЕ ТОЗИ И ОНЗИ! ПЛЮЙТЕ ГИ! И САЩ И РУСИЯ И АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ!

  2. 2018.12.06 | 22:58

   ВАтенки миризливи на руснаците им писва от корупция Братовчедът на Рамзан Кадиров, падишаха на #МоSSковия в Кавказ с огромна скорост на бронирания си Mercedes се врязъл в Жигули столицата на Чечня, Грозни, вечерта на 04.12.2018. В следствие на удара загиват жена и дете. Охраната иззела телефоните от очевидците.

   Познайте дали правоохранителната система на #МоSSковия ще го подведе под отговорност.

   Припомняме, че българския главен прокурор Цацаров, развива отношения, сътрудничество преди всичко със своя прочул се с корупцията си колега от МоSSковия Юрий Чайка. О тези взема пример Цацаров, затова ни управляват крадци и подлоги на Империята на Злото, Империята на безправието, грабежа, терора ...

  3. 2018.12.06 | 19:56

   Абе Любо , ти от коя лудница си избегал ????

  4. 2018.12.06 | 18:27

   ИДИОТ ! ! !

  5. 2018.12.06 | 17:13

   Ватенко миризлива ... МОК МОЖЕ НАПЪЛНО ДА ОТСТРАНИ #МОSSКОВИЯ ОТ ИГРИТЕ В ТОКИО 2020.
   Причината ... дръжте се да не паднете ... московски съд е възстановил статуса на олимпийкски шампион на територията на MoSSковия (!?) на бобслеиста Зубков. :D
   През 2017-а комисия към Международния олимпийски комитет (МОК) отстрани пожизнено Александър Зубков от участие в олимпийските игри заради нарушения на антидопинговите правила. Освен това МОК взе решение да лиши бобслеиста от двата златни медала в Сочи 2014.
   Градският съд на Москва, обаче, възстановява титлата на Зубков на територията на МоSSковия. Това решение е обжалвано от Олимпийския комитет на Русия, който в официално заявление изтъква, че това решение на съда може да доведе до пълно изключване на олимпийския отбор на МоSSковия от игрите в Токио. хахахха

  6. 2018.12.06 | 17:00

   Че си ненормалник си личи по дългото и безсмислено творение горе . Я марш в кучи гъз бе боклук !

 5. 2018.12.06 | 19:23

  Русия, Русия и само Русия.

  1. 2018.12.06 | 22:57

   то самата русия се намира в блато бе руски минет!

  2. 2018.12.06 | 22:48

   С кеф да ме изядеш ! А ?

 6. 2018.12.06 | 18:30

  Аз съм гъз ! Другите не ме интересуват !

  1. 2018.12.06 | 22:53

   Кой ? Аз ли съм червен гъз бе ? Аз съм син гъз от време оно ! Понеже нямам достойнство , сега съм герберастки гъз ! Ти да мълчиш ! Извратен !

  2. 2018.12.06 | 18:41

   ти си просто червен гъз.

 7. 2018.12.06 | 21:23

  Хахаха! Че кой не знае това. Толкова очевидно е. Такъв ръб освен от КГБ, откъде другаде ще дойде. Подбран специално, да се харесва на малоумната част от българското население. Доста многобройна за съжаление. Тия дето плачат за майчица Русия. На никой не му пука за българските малоумници, нито на русия, нито на Америка. Булгар-тупан е забравен от бога. Нищо не зависи от тая смръдня. Румбата е “пич” с “хубава” булка и си мисли, че е президент на нещо. Кенефчия!

  1. 2018.12.06 | 22:46

   Нормални мисли за един простак ! Злобата ти е пословична психопат !

 8. 2018.12.06 | 19:01

  За първи път да има България нормално мислещ президент, а не васал на САЩ срещу пари.

  1. 2018.12.06 | 22:38

   Това "Л"айно под мен пак се размириса.

  2. 2018.12.06 | 20:22

   мисли кака Кури и жена му на две магарета сламата не може да раздели

 9. 2018.12.06 | 19:58

  Ей, голям трън в очите на Вожда е президента ни......то и преди години имаше едни филми как Саддам Хюсейн щял да направи трета световна война...

 10. 2018.12.06 | 19:25

  Ще гласувам за 2-ри мандат.

  1. 2018.12.06 | 19:53

   Май ти чичовото си неграмотен герберас !

  2. 2018.12.06 | 19:47

   Ти бабичка ли си ийи си дядо, а може би неграмотен младеж?

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Напиши коментар

Избори

още

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Трябва ли да се забрани вносът на стари дизелови автомобили?

Трябва ли да се забрани вносът на стари дизелови автомобили?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.