Изначално сбъркан ли е ремонтът на "Графа"

  • 05 декември 2018 08:36

  • 1309
  • 2
Изначално сбъркан ли е ремонтът на "Графа"
© Кадър Bulgaria ON AIR

Бившият кмет на София Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра коментира в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR ремонтът на столичния „Граф Игнатиев“ и оставката на заместник – кмета по транспорта Евгени Крусев.

По думите му, ремонтът на „Графа“ е изначално сбъркан. Причината за твърдението е, че улицата ще бъде заобиколена от няколко спирки на метрото, както и тролейни спирки и в един момент трамваят ще се окаже ненужен. Затова, според него, е трябвало да се изчака няколко години да се пусне продължението на метро и да се види какво наистина трябва да се направи и ако е нужно да се премахнат трамвайните линии.

Софиянски е категоричен, че не Фандъкова и Крусев са виновните и напомни, че всичко, което се извършва като ремонти е гласувано и от Столичния общински съвет. „Г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска я познавам от времето, когато аз бях кмет. Работил съм с нея. Тя си има кръвта на София“, добави  той.

„За да си кмет на София, за да работиш за София, трябва да си живял и да си роден в този град. Това касае всеки един град. Трябва от дете да обикаляш улиците, трябва да познаваш пулса на града. Чувам, че Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на я спрягат за кмет на София. Ами тя от онзи ден живее в столицата“, каза още Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра.

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1309 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.12.05 | 18:31

2

Ама това СофиЯмски ли е? Лелеее.

оцелял пенсионер

2018.12.05 | 08:53

1

Заприличал е вече на Вепир !
А какъв напет беше, когато имаше все още какво да се краде и когато СДС-айдуците грабеха,щавеха и разрушаваха държавицата ни поголовно!
Анатема!!

Добави коментар

Водещи новини