„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре

  • 03 декември 2018 09:21

  • 771
  • 0
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре
© pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 4 декември. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод в с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Илия Манов“, ул. „Славе Турчов“, ул. „Веско Веселинов“ и бул. „Димитър Тошков“ При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Манов“ на ъгъла с бул. „Димитър Тошков“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Райска птица“, в.з. Косанин дол, се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Райска птица“, ул. „Лопушки връх“, ул. „Банище“, ул. „Петров кръст“ и ул. „Есенни мостове“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Великденче“ №1 на ъгъла с ул. „Банище“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
771 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини