Бившият съпруг на убитата журналистка Виктория: Не искам да се срещам със Северин

  • 01 декември 2018 10:20

  • 1806
  • 0
Бившият съпруг на убитата журналистка Виктория: Не искам да се срещам със Северин
© Кадър бТВ (архив)

Битката на Виктория беше да се справя с малки и големи несправедливости, каза в предаването „Тази събота” по бТВ Свилен Максимов, бивш съпруг на журналистката Виктория Маринова и председател на фондацията „Направи добро на непознат”. В неделя в Русе ще има голям концерт в памет на журналистката.

„Посланието на организаторите към всички, които ще докоснем, е да спрем да мрънкаме, да направим нещо добро”, подчерта той. „Всички ние сме длъжни да запазим този неин стремеж да се справя с несправедливостите”, категоричен е бившият съпруг на Виктория Маринова.

Той заяви също, че не изпитва необходимост да се изправи очи в очи срещу обвинения за убийството на журналистката Северин Красимиров и да го попита „Защо?”. „Аз знам защо. Какво да го питам този? Винаги когато стане въпрос за това, се опитвам да го игнорирам, да го забравя. Не искам да се срещам със Северин. Той е някакъв там. Тотално ми е безразличен. Предпочитам обаче и съм длъжен да се фокусирам върху доброто”, категоричен е Свилен Максимов.

Той разкри, че не е гневен, но призна, че в началото след случилото се е изпаднал в депресия.

„Бях изпаднал в такова състояние, но в един момент си дадох сметка, че това не е правилно. Ако отговорим на лошото с лошо, освен да генерираме ново лошо, няма какво друго да постигнем. На лошото трябва да отговорим с добро”, подчерта Свилен Максимов.

„Времето лекува, но дали ще се излекуваме по-бързо или по-бавно, може би зависи от добрите дела, които ще направим през това време”, изтъкна бившият съпруг на Виктория Маринова.

Той се зарече, че ще продължи всяко едно от нейните дела.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1806 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини