Марин: Не е притеснително, че съм помилвал убийци, а че ме упрекват престъпници

  • 23 февруари 2012 11:46

  • 4046
  • 24
Марин: Не е притеснително, че съм помилвал убийци, а че ме упрекват престъпници
©

Не е коректно да коментираме работата на тези преди нас с цел основно да се окалват не е в нашия стил на правене на политика.

Това е стил на някой друг и вие го знаете, заяви на пресконференция Ангел Марин, вицепрезидент на Република България в периода 2002 - 2012 година.

"Може ли да се смята помилването за причина за наличието на толкова много престъпници и убийци?", попита Марин. Той поясни, че причината е в социалната политика и в античовешката политика, която се провежда.

"Нека да видим кой за какво е помилван от мен. Аз съм за незабавно отваряне на всички данни, за да може всеки един да има достъп и да види подробности около помилванията", каза Ангел Марин. Той заяви, че дори е готов да коментира някои случаи и да наруши закона, ако трябва, но при условие, че адвокат Кашъмов би го защитил, за да не влезе в затвора.

Винаги съм получавал критики в 10 - годишната си практика, че съм бил строг и много малко съм помилвал, а изведнъж станаха много помилванията, поясни вицепрезидентът.

Ангел Марин съобщи подробности около това как Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, е ходил да ходатайства при него.

"Запознах се с Васил Митков Пашов чрез ходатайство. Една секретарка от името на своя шеф поиска среща от името на депутата проф. Кръстьо Петков и Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Приех ги след по - малко от месец. Ходатайството на Янев беше за това - Васил Митков Пашов да бъде помилван. Аз има обясних каква е процедурата и те разбраха, че няма да бъде откликнато на ходатайството", разказа вицепрезидентът на Република България в периода 2002 - 2012 година. 

Марин каза, че Пашов е бил осъден за убийство и незаконно притежание на оръжие и към момента на разглеждане на документите му за помилване е бил излежал почти половината от присъдата си. В документите на въпросния човек е било записано, че той е трудолюбив, многократно награждаван. Марин каза и как е извършено убийството, за което Пашов е осъден и цитира писмото, което е било изпратено от осъдения до него, в което се пише, че  той осъзнава вината си и никога не е бил мислел, че ще стане убиец. "Помилвах Пашов с една година и нямаше опасност този човек да седне в трамвая и да застрашава живота на вашето дете или вашия", категоричен бе Марин.

"Аз съчувствам на пострадалите от убийците и престъпниците и точно, защото съм искал да ги защитя тях, да защитя нас, съм работил години наред", каза още Ангел Марин.

Властта ли помага на престъпниците или престъпниците помагат на властта в тези дни", попита риторично още той.

"Нито един престъпник не разполага с моя телефон и никой не ми се е обаждал", каза Ангел Марин, коментирайки случая "Циганов". Той поясни, че за разлика от други хора, той нито е ритал топка с Циганов, нито той му се е обаждал.

"Няма нищо притеснително, че съм помилвал убийци, притеснителното е, че упреците идват от престъпността и властта", каза Ангел Марин.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4046 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар

2012.02.29 | 20:55

24
Ало, платените гербераасти-педерасти - защо пропускате ВСИЧКИ факти около помилванията? В предаването на Росен Петров Марин много ясно цитира няколко случая на помилвани "убийци" - единият "убиец" е убил изнасилвача на приятелката си, който се разминава от затвора!!! Това ли е най-опасният престъпник в България - човек, защитил честта на жена си, при положение,че ДЪРЖАВАТА не го е направила??? И както казва за пореден път Марин - НЕКА ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО ПОМИЛВАНИЯТА ДА СЕ ОГЛАСЯТ! Така ще се опровергаят всички лъжи и цялата помия, хвърляна от педерастите-ГЕРБери, ще излезе наяве!!!
Милев

2012.02.25 | 15:21

5
Ти ненормален ли си. Как така ще се убива кой когато си реши. Ти запознат ли си със случая ако тая приятелка му е пуснала на "изнасилвача" и като се е разчуло е казала "Ами той ме изнасили". Най-лошото е, че тези боклуци доведоха държавата до най голямата катастрофа през 1996г. когато целия сват процъфтяваше и вие глупаците все още им вярвате на глупавите изказвания. Как звучи само "Не е притеснително, че съм помилвал убийци..." Сигурно и ти си някое партийно секретарче с висока заплатка някъде на топло и сега ви е страх, защото се намери кой да ви развали рахата.

2012.02.25 | 15:21

2
В това предаване Росен Петров такива шпакли прави на Марин, че мина всякакви граници. Но даже и тогава човек ако чете зад редовете, ще види за какво става дума. Вторият помилван беше някакъв човек, който се беше данимавал са наркотици и затова получил присъда. Бащата на мъжа отишъл да се разбере с Марин за помилването /разбирай, че е ченге или военен/, а мъжът на 35 г. взел че отишъл в Дания да учи в университет /защото е осъден тук и ако остане ще лежи в затвора/. Та голямото благодеяние на Марин е че е помилвал този очевидно небеден човек /все пак учи в Дания/ и той се е върнал в милата родина за да дерзае отново.
Hey,

2012.02.25 | 23:14

23
MARINE, TI SI PRESTAPNIKA CHOVECHE. SAMO TI I TVOYA PREZIDENT SASHTO !!! KAK NYAMATE SRAM BE OT NARODA, KAK ZASPIVATE TAKA SPOKOYNO ??? HORATA VI PLYUYAT, A VIE STE BEZ SRAM. NAGLI I NAHALNI !!!
Hey,

2012.02.25 | 23:14

22
BORISOV, TI SI PRESTAPNIKA CHOVECHE. SAMO TI I TVOYA FINANSIST SASHTO !!! KAK NYAMATE SRAM BE OT NARODA, KAK ZASPIVATE TAKA SPOKOYNO ??? HORATA VI PLYUYAT, A VIE STE BEZ SRAM. NAGLI I NAHALNI !!!
.

2012.02.25 | 15:22

21
лол!! поредното му "изказване"!!! Меко казано притеснително е бившия вицепрезидент да казва че няма проблем да помилва убийци...
123

2012.02.25 | 15:22

20
Нещастник!
людмил

2012.02.25 | 15:22

19
За теб какво да е притеснително, като си прибрал милиони левове от хонорари на помилваните горкичките онеправдани убийци.
джъдж

2012.02.25 | 15:22

18
Както обикновено - болшевишката наглост ,няма граници.
иво- рз

2012.02.25 | 15:22

17
Червен боклук гледай да не попадаш в ръцете на помилваните от теб. Тогава доста може да се попритесниш и изпотиш.
123

2012.02.25 | 15:22

16
"Не е притеснително, че съм помилвал убийци, а че не съм с тях в затвора" това е трябвало да каже миндилът марин
НАРОДЕН

2012.02.25 | 15:22

15
ТОЯ ЗА 10-ГОДИНИ ГО БЯХМЕ ЗАБРАВИЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА.А ТОЙ МОЖЕЛ И ДА ГОВОРИ.НА СЯНКА СЕ МУХЛЯСВА-ТЪЙ ЧЕ ХАЙДЕ ПАК У МУХЛЯСАЛИЯ ЪГЪЛ КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО ПРИ ГОГО.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини