Българин почина в самолет на връщане от Египет

  • 26 ноември 2018 21:01

  • 9748
  • 2
Българин почина в самолет на връщане от Египет
© Getty (архив)

Български гражданин почина по време на полет от Египет към страната ни. Пътуването било организирано от туристическа фирма, а някои от пътниците са на мнение, че причината е хранително натравяне в хотела, предаде bgonair.bg.

На 17 ноември Александрина Панайотова и група българи заминават на екскурзия в Египет, организирана от български туроператор. Първите 7 дни всички нощували в хотел в Хургада, където според Александрина храната била ужасна. И повечето от туристите се хранели извън хотела.  Когато всички се преместили в хотела в Кайро, на един от възрастните пътници му прилошало, а лекарите му казали, че имал хранително отравяне от храната от предишния хотел. Мъжът бил стабилизиран от лекарите и качен на борда на самолета, но след един час във въздуха се почувствал зле.

От "Гранична полиция" заявиха, че мъжът е починал от естествена смърт и че прокуратурата разследва случая.  От туристическата агенция коментираха, че не са получавали оплаквания във връзка с храната в хотела.  

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
9748 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ани

2018.11.27 | 00:05

2

Пълни глупости пишете, храната там е в пъти по-добра от тази в нашите хотели

Петя

2018.11.26 | 23:00

1

Миналата седмица се прибрах с цялото си семейство и си изкарахме прекрасно, дошло му е времето на човека. Защо трябва да се обвиняват хотели храна и агенции...

Добави коментар

Водещи новини