Корнелия Нинова: Мирослав Найденов ме нападна

  • 23 февруари 2012 07:45

  • 864
  • 2
Корнелия Нинова: Мирослав Найденов ме нападна
©

Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на ме нападна, че аз съм създала схемите с горите и съм получавала комисионни от продажбата на дървесина.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от Коалиция за България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Тя бе категорична, че съдът ще каже кой е лъжецът. Според нея, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на е виновен, за да се повиши цената за кубик дърва, като е започнала продажбата на дървесина на борсите. Нинова поясни, е от БСП твърдят, че министърът е нарушен Законът за стоковите борси и тържища. Тя поясни, че Найденов е дал шест фирми на борсата, които продават дървесина, също така е повишена комисионната на брокерите. "Те ще получат 1, 8 млн. лв. за три години", добави социалистката.

Нинова каза още, е фирмите - продавачи също са виновни да бъде повишена крайната цена за кубик дърва.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви, че експертите твърдят, че грубо с 60% е повишена цената.

Последвайте канала на

Десислава Станева
864 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НАРОДЕН

2012.04.11 | 11:48

2
ТАЯ САМА СИ ИЗМИСЛЯ ВОЙНИТЕ И УЧАСТВА В ТЯХ.АКО НЕ Е ТУЙ РАЗЛАЙВАНЕ НА КУЧЕТАТА КОЙ ЩЕ СЕ СЕТИ ЗА ДЪРТАТА КОЧИНА.НО КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.

2012.02.23 | 09:12

1
Корнелия Нинова заяви, че експертите твърдят, че грубо с 60% е повишена цената. ------ От STandartnews, --- Дървата ще бъдат освободени от задържаните в предприятията конфискувани от нарушения количества и ще бъдат пуснати на преференциална цена от 50 лева.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини