Питбулът, ухапал професор, се е защитавал

  • 22 ноември 2018 08:31

  • 1496
  • 7
Питбулът, ухапал професор, се е защитавал
©

Собственикът на питбула, нахапал професор в „Овча купел” обяви пред БТВ, че също ще си потърси правата в съда. "Професорът ритна питбула и затова беше захапан", обяви Симеон Бойков.

По думите му професорът пуснал немската си овчарка срещу кучетата, които е разхождал. Питбулът Слик се е защитил, твърди собственикът му. Собственикът на питбула обучава и други кучета. Във фаталния ден - също. Докато разхожда четириногите, се появява професорът, който насъсква немската си овчарка срещу тях.

По думите на стопанина на питбула, има стар конфликт между две групи любители на кучета. В едната е професора. Той дори пишел доноси срещу собствениците на питбули в района.

А версията на професора е различна: „Кучето скача да се бие. Казвам: „Вържи го, някой ще ти го гръмне някой ден това куче” и той побесня. Започна да крещи: „Ти ли ще ме застреляш?! Ти ли, бе?!”. Върза кучето, каза му нещо. Кучето тръгна след мене и той след него на каишката”. Настигнаха ме, кучето ме събаря на земята и изведнъж усетих страхотна болка”, разказва професорът. Той е ухапан малко под коляното. Стопанинът и питбулът си тръгват, без да му помогнат.

Припомняме, че питбулът нахапа професора и кучето му, докато те се се разхождали в столичния квартал „Овча купел”.



 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1496 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Мартин

2018.11.23 | 17:28

7

Вие сте откачили ... изкарвате немската овчарка че е пудел... поинтересувайте се малко из нета да видите че на овчарките захапката им е по-силна пт на питбула.... говорите на изуст. Аз съм собственик на питбул и го разхождам с наморник и ви казвам че доста често срещам индивиди като коментиралите горе които като ни видят от 700-800 метра нарочно идват през трева до кръста само и само да се заядат и да провокират кучето

a nemskata ov4arka za kakvo e selekcionirana

2018.11.22 | 09:26

4

gledaite filmi s konclageri na xitler....

хаха

2018.11.22 | 11:26

6

ти нормален ли си БЕ?! Какъв шанс има немската овчарка срещу питбула, и кой човек ще си помисли дори да насъска немска овчарка срещу питбул!!!!!!!! Добре че професорът не е разхождал пудел, че тогава съвсем за смях щяхте да станете двамата със собственика на питбула. И намали малко филмите - всички сме гледали комисор Рекс. Немските овчарки нямат проблем с хората(особ концлагеристи по 40кг кожа и кости), но не така стои въпроса с кучетата-убийци.

Ставрю

2018.11.22 | 10:45

5

Това копеле даже иска да се изкара потърпевш. Е палячо късмет че си попаднал на съвестен човек. Ще ти е ба малето нс теб и на кучето ако ми се скучи същото и поске върви на маика си на оная работа та се жалваи. Щом имаш такова куче ще го водиш с наморник или го закараи в гората да се дави с мечки, простак нахален

2018.11.22 | 08:59

3

Малоумни кучкари правете и разхождайте деца а не кучета убийци

111

2018.11.22 | 08:46

1

Не вярвам на думите на този господин! След като имаш тази порода куче е необходимо да има намордник! Всички други негови думи са излишни!!!

2018.11.22 | 08:52

2

Абсолютно си прав ! Питбула е селектирано за бой с кучета и този кретен изобщо да не се обяснява, ами да си понесе отговорността !

Добави коментар

Водещи новини