Вижте къде няма да има вода днес

  • 19 ноември 2018 07:18

  • 513
  • 0
Вижте къде няма да има вода днес
© Pixabay

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването днес в някои части на столицата, съобщават от "Софийска вода".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Президент Линкълн" в кв. "Овча купел" 2 , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа в района на бул. "Президент Линкълн", бул. "Братя Прошек", ул. "Централна", по бул. "Президент Линкълн" от ул. "Централна" до бл. 18 и бл.18.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на бул."Президент Линкълн" до бл. 2.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 60 в кв. "Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.30 часа в района на ул. 1-ва, ул. 2-ра, ул. 61-ва и ул. 60-та.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има водоноска на ул. 2-ра на ъгъла с ул. 60-та.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на пл. "Велчова завера" в жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.30 часа в района на площад "Велчова завера". При продължителност на строително-ремонтните дейности ще бъде осигурена водоноска.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Тоне Крайчев" в с. Желява, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа в района на ул. "Тоне Крайчев", ул. "Тодораки Пешев", ул. "Ангел Тодоров" и ул. "Стоян Мисирски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Тоне Крайчев".

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Захари Стоянов" в с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на живеещите на ул. "Мичур", ул. "Явор" и ул. "Иван Вазов".

При необходимост ще бъде осигурена водоноска на ул. "Захари Стоянов" на ъгъла с ул. "Хайдутин".

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Козлодуйски бряг" в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа в района на ул. "Христо Ботев", ул. "Перуника", ул. "Канала", ул. "Орлин" и ул. "Чавдар войвода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа водоноска ще има на адрес: ул. "Христо Ботев" пред читалището.

Последвайте канала на

Десислава Станева
513 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини