Агресия в столична детска градина

  • 14 ноември 2018 08:50

  • 2072
  • 2
Агресия в столична детска градина
© Pixabay

Отново агресия сред деца, този път в столична градина. Оказа се, че случаят не е изолиран, съобщава Нова тв. Вчера по обед Юлия Ваклинова получава телефонно обаждане от медицинската сестра на детската градина. 3-годишният й син е издран по лицето от друго дете.

Родители в столичната 167 детска градина „Малкият принц” обясниха, че положението е притеснително. На извънредна родителска среща е дискутиран проблемът.

„Взех такси и веднага го прибрах. Заварих го кървящ. Почти го уцелиха в очите. Той щеше да е дете инвалид за малко! Просто без око!”, разказва Юлия.

Преди няколко дни същото момче е издрало лицето и на Тервел, а преди това и на други деца. Родители подозират, че проблемите започнали, заради текучеството на кадри през последните месеци. Директорката твърди, че при децата има по двама възрастни, включително и вчера.

Ръководството е уведомено за 3 случая на агресия от същото момче. Назначен е психолог.

През следващите дни в детската градина ще монтират видео наблюдение.

Последвайте канала на

2072 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Х

2018.12.27 | 12:44

2

И ся ко пр

Stamat

2018.11.14 | 09:58

1

Какви кадри, бе?!Образованите и млади в повечето случай са в частните детски градини или въобще не работят по специалността си! Повечето са примитивни лелки, които гепят от кухнята и нямат представа от съвременна педагогика!

Добави коментар

Водещи новини