Георги Харизанов: Не ми се е налагало някъде да се доказвам с диплома

  • 22 февруари 2012 09:24

  • 1479
  • 2
Георги Харизанов: Не ми се е налагало някъде да се доказвам с диплома
©

Часовникът ми струва 200 евро. Подарък е от съпругата ми отпреди 2 години. Имам общо три часовника, от които една реплика, която наподобява този за 29 000 лева, който показаха медиите.

Това каза в сутрешния блок на БТВ вече бившият шеф на "Напоителни системи" Георги Харизанов. Повод за обясненията му стана въпросът има ли притеснения за несъответствие между доходите си на държавен чиновник и стандарта си на живот.

Запитан как така са му се случили толкова абсурдни неща, Харизанов отговори: “Имам склонността да съм активен, имам различен кръг приятели, познавам много хора покрай хобитата си. Но ако някой е допуснал грешки на младини, не пречи с времето да се докаже”, обясни Харизанов и допълни, че когато станала кражбата на 50 000 долара от офиса на фирма “СТОА”, той бил едва на 22 години.

Харизанов няма обяснение защо интересът към делото се възобновява 11 години по-късно. Забелязва само, че това се случва след проверки на язовири в Търговищко – единият се водел от т. нар. "изчезнали", а другият бил на “Напоителни системи” - целият ограден с мрежи и с предупредителен надпис “Стреля се!”.

На въпроса защо не се е дипломирал, Харизанов отговори: “Не ми се е налагало да се доказвам някъде с диплома - нито във фирма “СТОА”, нито след това.”

Харизанов не каза какво смята да прави след скандала и дали ще остане на държавна работа. “Не знам, тепърва ще реша, има министър над мене. Нека излезе прокурорската проверка”, добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1479 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бля бля

2012.02.24 | 15:55

2
Айде махай се бе леке мръсно, кой мислиш че ще ти повярва сега.
XA XA XA

2012.02.24 | 15:55

1
Бияча на ЦВЕТНИЯ И ВИС Държавен служител !!!!????!!!! АБе тоя Миро Найденов нормален ли е или вече съвсем е изперкал ТИЯ ЩЕ МУ ИЗЯДЪТ ГЛАВАТА :)))

Добави коментар

Водещи новини