Протестираща майка за изказването на Симеонов: Противоречи на всякакъв човешки морал (видео)

  • 22 октомври 2018 13:16

  • 3283
  • 1
Протестираща майка за изказването на Симеонов: Противоречи на всякакъв човешки морал (видео)
© Novini.bg

Това противоречи на всякакъв човешки морал. Това каза пред камерата на Novini.bg една от протестиращите майки на деца с увреждания. Припомняме, че повод за реакцията на майките са думите на Симеонов във връзка със Закона за хората с увреждания "кресливи жени" и "уж болни деца".

Дори изпуснати, последващите му реплики, че той застава зад тях...ще си спестя коментара. Този човек няма място там. Потресена съм, заяви жената.

Тя коментира и законовите промени, свързани с хората с увреждания. Ако тези закони бъдат приети по начина, по който са внесени, това ще бъде първата малка крачка напред. Има още много промени да се направят, но това ще е лъчът надежда. Оставаме на улицата до оставка – не на правителството, а на г-н Симеонов персонално, лично, каза още протестиращата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3283 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.10.23 | 05:54

1
Е изпросихте си го. Докога ще висите там. Нали ви дадоха исканото, или номера е да бутнете властта подтиквани от крушовската селянка. После ще лапате мухи. Ше вземете точно това което взимахте преди партия ГЕРБ да дойде на власт... Извинявайте, но всичко си има граници...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини