"Воля" организира няколко благотворителни инициативи

  • 19 октомври 2018 16:42

  • 4920
  • 0
"Воля" организира няколко благотворителни инициативи
© Пресцентър

Депутатите от парламентарната група на партия "Воля" организираха няколко благотворителни инициативи в деня на дебата по вота на недоверие за здравеопазването, внесен от БСП, информираха от пресцентъра на партията.

Част от групата посети отец Иван в Нови Хан, който се грижи за близо 100 деца. "Воля" осигури дърва и лекарства за зимата. Консумативи бяха дарени на болницата в Стамболийски. В Пловдив депутатите организираха безплатни прегледи за рак на гърдата. "Воля" осигури високо качествени витамини и лекарства за възпитаниците на Дома за деца и юноши с помощно училище в гр. Гоце Делчев. Те ще ги получат още в началото на другата седмица.

Снимка: ПП "Воля"

„Всичко това е в пъти по-полезно за хората, отколкото да седим тук и да губим време и пари на данъкоплатците с този пореден фарс”, заяви председателката на ПГ на Воля Гергана Стефанова.

„Вместо безсмислен дебат, днес можеше да приемем законопроекти, които реално, бързо и дългосрочно да променят здравната система, да помогнат на пациенти, да намалят бюрокрацията, в която лекарите са затънали принудително… Какво ли не. Толкова проблеми чакат решение. И те имат решение, стига да има воля, а не празни приказки“, коментира тя.

По думите на лидера на Воля и зам.-председател на НС Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, вотът е част от сценария за „радиомълчанието” на президента Радев по повод харченето на близо 10 милиарда лева за изтребители.

„Няма как да участваме в такъв сценарий”, категоричен беше Марешки в интервю за БНТ.

Снимка: ПП "Воля"

"Воля" за трети път не участва в дебати по вот на недоверие, а в същия ден провежда инициативи в полза на хората. Така започна кампанията за запълване на дупките във Варна, която продължава и до сега. При вота за сигурността депутатите обезопасиха дома на най-обирания човек в държавата, който живее в монтанско село. Беше му възстановено и ограбеното стопанство.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4920 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини