Младежите от ГЕРБ раздаваха флаери с информация за трафика на хора по "Витошка"

  • 18 октомври 2018 19:28

  • 4091
  • 1
Младежите от ГЕРБ раздаваха флаери с информация за трафика на хора по "Витошка"
© Пресцентър

Младежите от ГЕРБ-София проведоха днес поредна инициатива, посветена на борбата с трафика на хора. Датата не е случайна, тъй като днес, 18 октомври, е Европейският ден за борба с това престъпление. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Информационната кампания на младите хора от ГЕРБ, която започна рано тази сутрин в Народното събрание, в късния следобед продължи на пешеходната част на бул. „Витоша“, където младежите раздаваха флаери на жителите и гостите на София. Брошурите съдържат важна информация за това какво представлява трафика на хора и какви са начините на превенция. Стотици софиянци получиха ценните листовки и поздравиха младите хора на ГЕРБ за инициативността.

Снимка: ПП ГЕРБ

„Днешните акции са само малка стъпка към осъществяването на голяма ни цел – постигането на по-добра информираност на обществото за опасностите, които крие трафикът на хора. Щастливи сме, че хората проявяват интерес към този често подценяван проблем и това ни мотивира с още по-голямо желание да подходим към разгръщането на тази наша кампания. Благодарни сме за подкрепата, която получаваме от институциите, включително и от председателя на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа“, споделиха Йоанна Драгнева и Михаела Иванова от групата на ГЕРБ в СОС.

Кампанията ще продължи с кръгли маси в София и Велико Търново съответно на 1 и 2 ноември 2018 г.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4091 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Любопитко

2018.10.18 | 19:44

1
Абе Владимире,каква българска думичка-ФЛАЕРИ.Браво.Ти на гербаджийте БЛОУДЖОБИ ли правиш?

Добави коментар

Водещи новини