Незаконните гаражи в София са 5000-7000

  • 20 февруари 2012 09:30

  • 884
  • 1
Незаконните гаражи в София са 5000-7000
©

5000-7000 са незаконните гаражни клетки. Това заяви пред БНТ арх. Влади Калинов, директор на дирекция „Контрол по строителството” на Столичната община.

По думите му клетките са мобилни и могат да бъдат лесно демонтирани. В момента се прави регистрация на всички гаражни клетки. „Искаме да знаем всяка на кой собственик е. В момента, в който бъдат регистрирани, ще постъпят предложения как да се реши въпросът”, обясни Калинов. Според него до началото на април-май месец ще има някакви точни данни за броя им. По думите му незабавно ще бъдат премахнати тези гаражи, чиито собственици са неясни.

Във връзка с остъклените балкони, архитект Калинов заяви, че глобите в момента не са на дневен ред. Общината иска да помогне на хората да решат и този проблем, посочи той. По идея на главния архитект на София ще се обърне внимание на хората в панелните блокове, където живеят най-масово хората в столицата. „На тях ще им се помогне със санирането, както и по отношение на остъкляването”, поясни още архитектът.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
884 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХУБАВА ИГРИЦА :)

2012.02.20 | 12:24

1
eRepublik е мултиплеър. Развива се в огледален свят (наречен Новият свят), където играчите могат да вземат участие в политиката, да ръководят своя фирма и да водят войни с други страни. еБългария води война с еТурция, в момента се бием с еМакедония. http://www.erepublik.com/en/referrer/Rimisark1

Добави коментар

Водещи новини