Братя роми, за Бога, не си продавайте децата на сексизвратеняци!

  • 12 октомври 2018 16:13

  • 20829
  • 7
Братя роми, за Бога, не си продавайте децата на сексизвратеняци!
© булфото/архив/

„Срещал съм и щастливи цигани” е югославски филм, награден на кинофестивала в Кан преди години. Но сякаш в съвремието ни е по-вероятно да срещнеш нещастни, както  у нас, така и зад граница. „Деца на български роми, които са експлоатирани на полето до Казерта, се предлагат за жълти стотинки на улицата, пише в свое разследване италианският католически всекидневник “Авенире”, цитиран от кореспондента на „24 часа”.

Новина за наличието на отвратителния факт, че има детска проституция, няма. Защо обаче държавите от Стария континент не се борят ефективно с нея, е неясен въпрос с много увъртания и нито едно разумно обяснение. Преобладаващата част от жертвите на извратени сексуални маняци, са децата от ромските махали. Това сочат международните изследователи на проблема.

„Така, докато на улица “Домициана” може да се види проституцията на жени от Източна Европа и Нигерия, на крайбрежната улица е в ход проституцията на малолетни ромски момчета от България, пише изданието. Тези деца не ходят на училище, а се продават на улицата, докато родителите им са експлоатирани на полето. “Авенире” пише, че децата са част от общността на над 2000-те български роми, експлоатирани от сънародници посредници и от италиански предприемачи.

За фактите с българските деца свидетелства пред вестника и дон Освалдо Морели, който оглавява местната благотворителна организация “Каритас”. Според него децата не посещават училище заради проблеми с езика”.

По над 200 000 деца на различна възраст всяка година стават жертви на перверзници. Около 15% от българските пострадали произлизат от ромски фамилии. По данни на Върховната касационна прокуратура, най-вече децата между 6 и 13 г. от ромските гета попадат в дяволския кръг на трудовата експлоатация, тоест – под натиск най-напред започват да практикуват просия и кражби, а после...

Според официална информация от ЕК цената на дете на черния пазар варира между 1500 и 40 000 евро. Тази порочна, просташка търговия сега е в разцвета си, огромният наплив от бежанци я засилва. И какво като организации и медии непрекъснато пишат и бият тревога?!

И тук преди години имаше разследване на канали за трафик на такива деца, организиран от техните си, ромски „барони”. Ама и то умря някъде по дългия път към оплетената ни в корупция Темида.

Едва ли може да има по- жестоко нещо от това да продаваш деца на някакви извратеняци, с ясното съзнание, че убиваш тези „цветя на живота” завинаги, лишаваш ги от смисъл и бъдеще. Както наскоро заяви и Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март по повод на сексуалната експлоатация на деца: „...някои хора трябва да умрат от срам, че нямат срам...”.

Думите са ограничени обаче да се опишат т.нар. им биологични родители, които се съгласяват на този алъш-вериш. Затова е нужна намесата на държавите – незабавно, крайно време е вече. Защото, ако спасиш един човешки живот, спасяваш целия свят, пише в Талмуда.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
20829 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Мунчо

2018.10.14 | 15:38

7
Това са циганите,макар не и всички.Какви братя, какъв срам!

2018.10.14 | 10:12

6
В талмуда пише много глупости. В това число че.и там някакъв талмудски проповедник спориш с Бог и спечелил. А и секса с деца е позволено но само ако си евреин а те не са. Извратена шизофренна книжка. Не се бъзикам прочетете.
Доктор Менгеле

2018.10.12 | 16:25

1
Циганите - на сапун.
Моби биг дик

2018.10.13 | 16:33

5
мръсна сган са,това е ясно

2018.10.13 | 15:43

4
Добре де, какво трябва да се случи за да го баннете този индивид с 100% откровено расистки коментари?
Уча се !

2018.10.13 | 08:30

3
На лошо ще мирише !
007

2018.10.13 | 01:08

2
na maykati v ustata.

Добави коментар

Водещи новини