БДЖ подарява 130 билета по повод 130-ата годишнина от създаването на Българските държавни железници

  • 10 октомври 2018 14:06

  • 2441
  • 0
БДЖ подарява 130 билета по повод 130-ата годишнина от създаването на Българските държавни железници
© Булфото (архив)

„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще подари 130 безплатни билета за пътуване с влак по повод 130-ата годишнина от създаването на Българските държавни железници. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Билетите ще бъдат раздадени на случайно избрани участници в публикуваната анкета на официалната електронна страница на дружеството тук. Печелившите ще бъдат избрани на лотариен принцип, като всички желаещи да вземат участие в томболата трябва да попълнят анкетата в срок до 30 ноември.

Наградените ще получат по един двупосочен билет за пътуване първа класа във влак по произволно избран от тях маршрут. Пътуването може да бъде осъществено до края на 2019 г. с всички влакове, които се движат на територията на страната.

Право на участие в томболата имат всички лица над 18 години, с изключение на служителите от дружествата в системата на БДЖ, техните семейства, както и други лица, свързани с томболата и/или участващи в създаването и провеждането на анкетата. 

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 10 декември 2018 г. в присъствието на нотариус, след което имената на спечелилите ще бъдат публикувани на официалната електронна страница на дружеството.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2441 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини